Sommarjobb inom Folktandvården

Vi vill se dig utvecklas och ta stora kliniska framsteg. För vi gillar att slösa med vår kunskap. Hos oss tar du både rygg och samlar beröm – det är en sommar full av möjligheter. Här kan du se dig själv i framtiden.

Vi gissar att du längtar efter precis allt där. Patienter, teamet, att utvecklas kliniskt, pröva på, trygghet och att bli mer bekväm i din roll. Det kan vi erbjuda dig. Vi vet att en bra handledare lär, inspirerar och ger förtroende att växa. En grym start ger dig rätt förutsättningar att utvecklas. Och ger glädje i allt du gör.

Vi ser till att sommaren passar dig och dina förkunskaper – så att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av din tid hos oss.

Ett sommarjobb skapar möjligheter. För dig och oss. Vi lär ständigt av varandra och skapar värde tillsammans. Hos oss blir du en del av något större. Stora hjärtan och varma minnen.

Jobba med oss i sommar!

Sök ditt sommarjobb hos oss nu eller fram till och med 1 mars. Hoppas vi ses!

Läs och se mer om våra sommarjobbsyrken

"Jag har lärt mig massor under mina veckor som sommarjobbare på Hälsan Folktandvård i Jönköping", tandläkarstudent Olivia.

Studerar du till tandläkare?

Termin 9:

Är du tandläkarstudent och har avslutat termin 9? Då kan du arbeta på tillfällig legitimation som tandläkare under handledning hos oss. Det är i första hand dig vi erbjuder plats om sommarjobb.

Termin 1-8:

Du som läser termin 1-8 arbetar som tandsköterska och får uppgifter som arbete i steril och reception, samt assistans på behandlingsrum. Profylaxarbete kan också ingå.

Har du anknytning till länet eller har jobbat hos oss tidigare? Det tycker vi är extra värdefullt!

"Att få göra grejer själv och testa på är det bästa med ett sommarjobb", Marija, tandhygieniststudent.

Studerar du till tandhygienist?

Du som inte har en tandhygienistlegitimation ännu sommarjobbar som tandsköterska. Hos oss får du utföra uppgifter som arbete i steril och reception eller assistera på behandlingsrum. Du kan också få träffa patienter för profylaxarbete.

"Under sommaren bygger man upp ett självförtroende", Johanna, tandsköterskestudent.

Studerar du till tandsköterska?

Om du arbetar som tandsköterska hos oss får du jobba i steril och reception. Du får också assistera på behandlingsrum och kan få möta patienter för profylaxarbete.

Lön

  • Tandläkare termin 9: 28 000 kr, motsvarande heltid.
  • Tandläkare termin 1-8: 20 500 kr, motsvarande heltid.
  • Tandhygienist: 20 500 kr, motsvarande heltid.
  • Tandsköterska: 20 500 kr, motsvarande heltid.

OBS! Vi planerar för att kunna erbjuda sommarjobb för sommaren 2021. Ansökan öppnar i januari. På grund av rådande pandemiläge kan vårt erbjudande om sommarjobb komma att ändras.

Kontaktperson för sommarjobb

Matilda Sjölin
HR-partner
matilda.sjolin@rjl.se