Lediga jobb i Folktandvården och intresseanmälan

Sök en tjänst med plusmeny!

Bild på två kvinnor med munskydd och visir som utför en tandvårdsbehandling på en patient.
Foto: Anna Wennberg

I nya Odontologiskt centrum Folktandvården, Nässjö samlas allmäntandvård och specialisttandvård under samma tak – och med delvis samma personal. Därför söker vi nu kollegor som vill kombinera sin vardag inom allmäntandvården med specialistkunskaper. Är du utbildad tandsköterska och vill ta ett nytt kliv på kompetensstegen? Vill du växa och utvecklas inom ditt yrke? Sök en tjänst med plusmeny i Nässjö!

Vad är Odontologiskt centrum?

För att länets invånare ska ha en högre tillgänglighet till specialisttandvård gör Folktandvården Region Jönköpings län en strategisk satsning på två nya odontologiska centra i länet. Först ut är Odontologiskt centrum Folktandvården, Nässjö, där allmäntandvården och specialisttandvården samlas under ett gemensamt tak. Målet är att länets invånare ska få rätt vård, på rätt plats, i rätt tid – och undvika onödiga resor och kostnader. Ett annat syfte är att skapa förutsättningar för ett ökat samarbete mellan allmän- och specialisttandvård. Att kunna kombinera tjänster ser vi ger möjlighet till kompetensöverföring som ger ringar på vattnet i det vardagliga arbetet.

Hur fungerar det?

Som medarbetare kommer du att ha din grundanställning på Folktandvården Nässjös allmäntandvårdsklinik, och kombinerar din tjänst en eller flera dagar med tjänstgöring inom någon av de fem specialiteter som kommer att etableras i Nässjö under 2023/2024. Då detta är ett helt nytt sätt att arbeta kommer vi tillsammans med dig att forma innehållet i tjänsten utifrån dina önskemål och verksamhetens behov. I vilken omfattning du fördelar din arbetstid mellan allmän. och specialisttandvård varierar beroende på vilken inriktning av specialitet du önskar arbeta inom. Du kommer få möjlighet att lära dig av erfarna kollegor, och i din egen takt utvecklas och stärka din kompetens inom området. 

Hur ansöker jag?

Tycker du att detta låter spännande och vill vara med på den här resan tillsammans med oss? Då är du välkommen att skicka in en intresseanmälan för rollen som tandsköterska på Odontologiskt centrum, Folktandvården Nässjö. 

 

Har du frågor eller vill veta mer om anställningsformer, förmåner eller vill höra mer om hur en dag på Odontologiskt centrum kan te sig – ta gärna kontakt med vår HR-avdelning:

 

En kvinna i närbild tittar in i kameran

Mikaela Strandberg, HR-partner
Telefon: 010-2425305
Mobil: 0703264470
Mail: mikaela.strandberg@rjl.se

 

Clara Holmberg, HR-partner
Telefon: 010-242 53 04
Mobil: 072-203 12 73
Mail: clara.holmberg@rjl.se

Lär känna oss bättre!

Är du inte anställd hos oss idag och vill veta mer om Folktandvården Region Jönköpings Län? Läs mer och lär känna våra kollegor bättre på de här sidorna.