För oss är det viktigt att du mår bra

För oss är det viktigt att du mår bra

Förmåner, Jobba hos Folktandvården Jönköpings län, friskvård, må bra
Foto: Sofie Jarl

Tillsammans arbetar vi för en munhälsa i topp och ökad livskvalitet för regionens invånare. För att lyckas är det viktigt att våra medarbetare mår bra.

För att kunna bidra till ett bra liv för andra är det viktigt att Folktandvårdens medarbetare själva trivs med sitt arbete och sina arbetsplatser. Ett hälsofrämjande arbetsklimat innebär bland annat att vi ställer frågan ”Hur är det när det är som bäst?” och försöker förbättra utifrån de svar vi får. Hälsa och livskvalitet är därför något som vi värdesätter högt. 

Förmånligt friskvårdsbidrag och aktivt friskvårdsarbete

Vi stimulerar våra medarbetare till ett hälsosamt liv genom ett förmånligt friskvårdsbidrag och vi tar ett gemensamt ansvar för att trivas på våra arbetsplatser. För oss är det viktigt att vara en arbetsgivare där alla medarbetare känner stolthet, arbetsglädje och ansvar. Helt enkelt en arbetsplats att rekommendera andra.

Tydliga mål, konkurrenskraftiga villkor och goda utvecklingsmöjligheter är ytterligare förmåner som Folktandvården, Region Jönköpings län erbjuder dig som medarbetare.