Jobba på Aneby Folktandvård

Två medarbetare under en behandling
Välkommen till oss på Aneby Folktandvård Foto: Ögonblicksbild tagen med mobilkamera.
Två medarbetare under en behandlingPersonal förbereder behandlingPå kliniken finns ett akvariumPersonal visar upp löständer

På vår klinik har vi högt i tak och ett brett odontologiskt kunnande. Hos oss har en familjekänsla vuxit fram där allas insats är lika värdefull. Det bidrar till glada och sammansvetsade medarbetare som var och en tar ett stort eget ansvar.

Vi har medarbetare som specialiserat sig på olika inriktningar, till exempel äldretandvård, barn- och ungdomstandvård, implantat och IT-utveckling. Vi har också ett stort engagemang i att arbeta med förebyggande tandvård på förskolor, skolor och äldreboenden. Genom vår odontologiska bredd löser vi det mesta på bästa sätt för våra patienter.

I vår patientgrupp representeras alla åldrar. Barnen i vårt upptagningsområde har fin tandhälsa, inte minst genom ett samarbetsprojekt – Tillsammans mot tandtrollen – mellan Folktandvården i Jönköpings län och förskolor med flera, där barnen får borsta tänderna efter frukost på förskolan. Vår klinik var först ut att prova konceptet som nu har anammats och blivit framgångsrikt i hela länet.

Nära till allt i natursköna Aneby

Aneby är den lilla kommunen med ett stort utbud. Vi har ett rikt näringsliv, låg arbetslöshet och stor variation av fritidsaktiviteter samt föreningsliv. Det finns nära hundra sjöar i Aneby kommun med bad, fiske och naturskönt boende. Du når lätt de större orterna i närheten. Till exempel tar det cirka 35 minuter med bil till Jönköping.  Varje timma kan du dessutom hoppa på tåget, antingen norrut eller söderut längs stambanan.

Trakten bjuder på många attraktiva tomter att bygga på. Var du än bosätter dig i Aneby har du nära till allt. Oavsett om du ska lämna på dagis, skjutsa till aktiviteter eller köpa mjölk tar det inte mer än 5-10 minuter.

Fakta om Aneby Folktandvård

Medarbetare

  • 12

Patientstock

  • 3 000 vuxenpatienter
  • 1 400 barnpatienter

(Klinikens medarbetare har även hand om Mariannelund Folktandvård som har 750 vuxna patienter och 570 barnpatienter.)

Kontaktpersoner

Josephine Törngren Hjelmberg
Klinikchef
010-243 37 65
josephine.torngren.hjelmberg@rjl.se

Ann-Charlotte Kilebrand
Klinikkoordinator
010-243 37 60
ann-charlotte.kilebrand@rjl.se