Jobba på avdelningen för ortodonti, Värnamo

Fyra medarbetare sitter och dricker kaffe i utemöblerna utanför avdelningen
Välkommen till avdelningen för ortodonti, Värnamo Foto: Ögonblicksbild tagen med mobilkamera
Ett gäng med medarbetare tränar i ett gym och poserar glatt inför kameranEn kvinnlig medarbetare står framför datorn och arbetarBild på avdelningens personalrum med matbord och stolarBild på utrustningen i ett av avdelningens rumEn medarbetare förbereder arbetet i ett av avdelningens rumEtt cykelställ fullt med cyklar utanför avdelningenBild på avdelningens väntrum med träinredningFyra medarbetare sitter och dricker kaffe i utemöblerna utanför avdelningenBord och stolar i ett konferensrum på avdelningen

Vill du arbeta med ett ambitiöst och glatt gäng med erfarna kollegor? Då är avdelningen för ortodonti, Värnamo platsen för dig.

Vår klinik är belägen vid Värnamo sjukhus med Folktandvården som granne. På kliniken arbetar två övertandläkare, fyra ortodontiassistenter, en tandsköterska, en klinikkoordinator och en klinikchef.

Vårt huvudsakliga mål är att erbjuda barn och ungdomar den vård de efterfrågar och är i behov av. Även vuxna med ortodontiskt behandlingsbehov erbjuds behandling. Vården ska vara av hög kvalitet och alltid erbjuda en god tillgänglighet.

Kliniken ger också utbildning och handledning för kollegor inom allmäntandvården, vid till exempel konsultationsbesök i vår region. 

Värnamo – den levande marknadsstaden

Värnamo, även kallad marknadsstaden, är belägen vid E4:an 4,7 mil söder om Jönköping med Lagan som slingrar sig genom staden. Värnamo är en expansiv stad med en mysig stadskärna fullt med kaféer och butiker. Värnamo är också känt för sitt konstmuseum Vandalorum och Apladalen som är en grön stor oas mitt i centrum. I kanten av staden finns en vacker strand vid sjön Vidöstern och strax utanför finner du naturreservatet Store mosse. På orten och runt omkring finns det många industrier som gör området känt för sin ”Gnosjöanda”.

Fakta om avdelningen för ortodonti, Värnamo

  • 100 remitterade vuxenpatienter
  • 700 remitterade barnpatienter

Kontaktpersoner

Monica Müller
Klinikchef
010-244 81 92
monica.muller@rjl.se 

Cecilia Carlsson
Klinikkoordinator
010-244 81 80
cecilia.carlsson@rjl.se