Upptäck Folktandvården, Region Jönköpings län

Upptäck Folktandvården, Region Jönköpings län

Upptäck och jobba hos Folktandvården, Region Jönköpings län
Foto: Sofie Jarl

Vi som arbetar på Folktandvården, Region Jönköpings län bildar en gemensam styrka för att ge regionens invånare Sveriges bästa munhälsa. Vi tar det yttersta ansvaret för all tandvård inom regionen och tillsammans delar vi Folktandvårdens värdegrund. Vårt fokus ligger på kompetens, trygghet och hälsa/livskvalitet. Dessa kärnvärden är grunden för hur vi jobbar och utvecklar vår arbetsplats.

Vår vardag är tuff och ofta utmanande. Vi får dagligen visa vad vi går för. Det tycker vi är bra och det är viktigt, precis som det är viktigt att du får visa din ambitionsnivå och ditt driv. Därför lovar vi dig – du får aldrig långtråkigt hos oss!

Vi behöver dina nya idéer och tidigare erfarenheter

Vi har många skickliga och engagerade medarbetare som har jobbat hos oss länge. Det tror vi är ett tydligt bevis på att vi är en attraktiv arbetsgivare. Men givetvis behöver vi ibland också fylla på med nya entusiastiska medarbetare. Både dig som är ny i yrket och dig med rik erfarenhet. Om du har det driv som vi söker erbjuder vi dig en inspirerande variation på din arbetsplats, generösa förmåner och spännande karriärmöjligheter.

Du blir en viktig del av oss

För att lyckas med vårt gemensamma mål - en friskare framtid för regionens invånare - krävs en kombination av personliga prestationer, teamwork och stöd, där varje enskild medarbetare är en viktig del i vårt betydelsefulla arbete!