Varför Frisktandvård?

Ta hand om dig själv och din mun. Teckna ett frisktandvårdsavtal och få koll på dina tandvårdskostnader i tre år framöver. 

Vi tar hand om dig!

  • Slipp oroa dig för oväntade kostnader: Med ett fast pris per månad vet du exakt vad din tandvård kommer att kosta.
  • Få regelbunden tandvård utifrån dina förutsättningar. Vi kallar dig när det är dags. Tillsammans går vi igenom din munhälsa och hjälper dig utifrån dina behov. Händer något på vägen finns vi där.
  • Skydd mot prishöjningar: Du slipper oroa dig för att din tandvård blir dyrare under avtalsperioden.
  • Det ingår: I Frisktandvård ingår det mesta du behöver för en god munhälsa, till exempel undersökningar med röntgen, lagningar, rotfyllningar och akutvård.
  • Flyttar du till annan Region tar du med dig ditt frisktandvårdsavtal. Behöver du akut hjälp får du det på alla Folktandvårdens kliniker i Sverige utan extra kostnad.

Jag vill ha Frisktandvård!

Vad kostar det?

Med Frisktandvård betalar du en fast summa varje månad i tre år. Då slipper du oroa dig för dyra överraskningar och kan fokusera på annat.

Från 37 kronor per månad

Frisktandvård kostar i lägsta premiegrupp 37 kronor/månad. Priset för dig beräknas utifrån din tandhälsa. Det handlar till exempel om karies, fyllningar, frätskador, tobaksanvändning, fluoridanvändning och hur väl du tar hand om dina tänder. Därefter görs en bedömning om vilken premiegrupp ditt avtal placeras i, det finns tio premiegrupper. Ju bättre tandhälsa, desto lägre premiegrupp och pris.

Jag vill ha Frisktandvård!

Alla premiegrupper

Ta steget mot en bra munhälsa

Dina tänder ska hålla över tid. Tillsammans tar vi fram ett personligt egenvårdsprogram för dig och din munhälsa.

Vi hörs!

Kontakta din folktandvårdsklinik idag för att få mer information. Hör om du är aktuell för ett erbjudande i dag eller om en undersökning först måste göras.

I vissa fall har vi inte möjlighet att erbjuda Frisktandvård exempelvis om du har en pågående sjukdom eller inte är färdigbehandlad. Om så är fallet meddelas det efter att undersökning är gjord eller vid ansökan om frisktandvårdsavtal.

Jag vill ha Frisktandvård!