Timanställning som telefonssjuksköterska

1177 Vårdguiden på telefon

Vill du utvecklas i ett arbete där du gör skillnad? Vill du lyssna och identifiera symtom för att med hjälp av kvalificerat rådgivningsstöd bedöma, ge egenvårdsråd och vägleda rätt i vården?

Som medarbetare på 1177 Vårdguiden på telefon är du en viktig del av en genomgripande samhällsutveckling som vill erbjuda människor alternativ till ett fysiskt vårdbesök. Varmt välkommen till oss på 1177 Vårdguiden på telefon, nu med filial i Jönköping!

Vi söker

Vi har nu utökat vår verksamhet och söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av vård och med ett genuint intresse för att vårda på telefon. Specialistutbildning är meriterande. Tjänsten avser en timanställning.

Vi erbjuder dig

Som sjuksköterska hos oss får du alltid en riktad och gedigen introduktion i vårt arbetssätt under de första veckorna, oavsett tidigare erfarenhet. Det är därför viktigt att du har möjlighet att medverka i din introduktion de första veckorna samt efterföljande inskolning. För att säkra kvaliteten har vi kontinuerlig utbildning för alla anställda.

Det här får du arbeta med

Vår arbetsuppgift är telefonrådgivning. Arbetets karaktär skapar en naturlig miljö för ständigt lärande och kompetensutveckling. En stor fördel med vårt arbete är att kunna fokusera på en vårdsökande i taget och lägga all energi på att lyssna, analysera symtombild och motivera åtgärd, råd eller hänvisning för den enskilda individen och dokumentera klart innan nästa samtal. Vi bemannar telefonen alla årets 365 dagar, dag- och kvällstid, medan nattsamtalen hanteras av andra regioner. Vårt huvudkontor finns i Nässjö och vi har en filial i centrala Jönköping. Skulle du vilja komma förbi för att se hur vi har det och hur vi arbetar så är du hjärtligt välkommen att höra av dig!

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är noggrann, kommunikativ och serviceinriktad i ditt arbetssätt.  Som person är du trygg, stabil, samarbetar enkelt med andra och har ett gott omdöme. Vi lägger stor vikt vid att vi delar med oss av våra erfarenheter och kunskaper, det utgör en trygghet och grund i vår verksamhet. Datorn är vårt arbetsredskap och god datorvana är därför en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Du är även viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift för en god kommunikation med patienter.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att höra av dig i första hand till enhetschef Anne Lönander, 010-243 01 09, anne.lonander@rjl.se och i andra hand till områdeschef Britt Forsberg, 010-243 01 01, britt.forsberg@rjl.se. Sista ansökningsdag är den 31 augusti.

I denna rekryteringsprocess tillämpas ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Hälsar: Britt, Gunilla, Britt-Marie, AnnCharlotte, Helene, Pia, Ing- Marie, Anna-Karin, Margareta, Kerstin, Agneta, Marie, Lena, Carina, Ingrid, Susanne, Anne, Cecilia, Ulrika, Pernilla, Åsa, Elin, Sandra, Ottilia, Ulrika, Jennie, Sofie, Karolin, Elisabet, Olivia, Evelina, Anna-Lena, Liselott, Eivor, Lina, Agneta, Berit, Lena, Maria, Anna, Sandra och Ann-Louise, Ulla-Britt, Cecilia, Sara, Anki, Anna-Karin, Marianne, Catarina, Maja och Anneli.

Från oss alla: Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Timanställning som telefonssjuksköterska Tillbaka till lediga jobb