Servicepersonal

Närservice

Vi söker servicepersonal till Närservice Värnamo

Är du en glad och positiv person som vill arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Gillar du utmaningar och är intresserad av att utvecklas? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som servicepersonal till vår verksamhet, Närservice i Värnamo.

Det här får du arbeta med

Vi erbjuder dig ett arbete med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta både individuellt och i team. Arbetstiderna är förlagda med ett schema där arbetstiden fördelas under måndag-fredag samt helgtjänstgöring var tredje helg. Arbetstidsmåttet är 37 timmar per vecka.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas. 

För att trivas med arbetsuppgifterna

Vi ser att du behöver ha en god förmåga att samarbeta med andra. Vi ser också att du är tydlig i din kommunikation, är serviceinriktad och har förmåga att själv strukturera ditt arbete. Du är noggrann med kvalitén på ditt arbete, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ett lugn i stressiga situationer. Tidigare erfarenhet inom städ- och serviceyrket är meriterande.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta serviceledare Camilla Nilsson 010-2447097. Facklig företrädare för Kommunal är Carina Thållén, tfn 010-24 47931.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt dock senast den 25 augusti 2019. Varmt välkommen!

Sök jobbet som Servicepersonal Tillbaka till lediga jobb