Köksbiträde/Restaurangbiträde

Område måltid

Vill du ha ett jobb där du bidrar till god kost och utmärkt service för Länssjukhuset Ryhov? Välkommen till Område måltid i Jönköping!

Vi söker

Vi söker timvikarier. Du som söker ska vara minst 18 år. Vi ser gärna att du går eller har gått hotell och restaurang utbildning eller utbildning som vi bedömer likvärdig. Arbetserfarenhet är meriterande och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Som en del av Område måltid bidrar du till värdeskapande för patienter och restaurangbesökare. Vi erbjuder en god arbetsmiljö där vi tillsammans bidrar för att leva upp till uppsatta mål och skapa värde. Område måltid tillhör Verksamhetsstöd och service som ger länsövergripande stöd och service till Region Jönköpings läns olika verksamheter och länets invånare.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Vi tillagar mat och ger service till patienter på Länssjukhuset Ryhov. Vi driver även restaurang och café för anställda och invånare i Region Jönköping län. Nu söker vi serveringspersonal i kök, avdelningskök och restaurang. Arbete sker på veckans alla dagar.

För att du ska trivas hos oss

Känslan för mat och service är otroligt viktig, vi lagar mat från grunden och en förutsättning är att man brinner för mat, är kvalitetsmedveten och serviceinriktad. God samarbetsförmåga och förmåga att kunna lyssna och kommunicera med andra är viktigt. Vi ser även att du är självgående, energisk och kan ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta kostchef Eva-Lena Eliasson tfn 010 - 24 21067 (semester v32-33) eller kökschef Jessica Käll tfn 010-2421033 (semester v 34) Facklig företrädare för Kommunal är Kristina Leth tfn 010 - 24 21073

För att din ansökan ska vara fullständig ber vi dig bifoga intyg på utbildningar och andra dokument som bedöms relevanta.

I denna process tillämpar vi löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdag är den 30 september. Välkommen att söka via länken nedan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Köksbiträde/Restaurangbiträde Tillbaka till lediga jobb