Sjuksköterska

Ortopedisk vårdenhet A och B, Höglandssjukhuset, Eksjö

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta hos oss på ortopedkliniken! Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse. Det betyder mycket för oss att du har en entusiastisk attityd till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater samt ett professionellt förhållningssätt.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett givande arbete på en trevlig arbetsplats där medarbetare från olika professioner jobbar tillsammans i team. Ortopedkliniken startade under våren 2020 en ortopediutbildning med föreläsningar och tillhörande kunskapstest. Detta är en utbildning som just nu endast finns tillgänglig för dig som arbetar hos oss på ortopedkliniken i Eksjö.

Vi ser att en god introduktion är nyckeln för din goda trivsel hos oss. Därför ger vårdavdelningens två teamsjuksköterskor tillsammans med övriga kollegor dig en gedigen introduktion som är anpassad efter dina tidigare erfarenheter och behov. För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska erbjuder vi det unika och nya fördjupade introduktions- och utvecklingsprogrammet – RIU, vilket innebär föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under cirka 20 dagar under det första året. Det ger dig möjlighet att tryggt utvecklas och växa i din yrkesroll och det ger dig chansen att träffa andra som också är nya i sin yrkesroll.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder inom Region Jönköpings län här.

Det här får du arbeta med

Ortopediska vårdenheten består av två avdelningar, avdelning A, en avdelning för patienter med akuta ortopediska sjukdomar som behöver läggas in för behandling och avdelning B, elektiv kirurgi. Du kommer få möjligheten att arbeta inom båda avdelningarna. 

Som sjuksköterska har du huvudansvar för den specifika omvårdnaden av våra patienter, vilket bland annat innebär optimering inför och efter operation. Du utför systematisk analys och bedömning av patientens status. Här ingår områden som nutrition, smärta och smärtbehandling, förebyggande arbete för att förhindra trycksår, fall och vårdrelaterade infektioner med mera. En viktig del i ditt arbete är att ge information till patienter och närstående.

Arbetstiderna är förlagda dag och kväll under veckodagar och helger. Även nattjänstgöring kan förekomma. Du får också möjlighet att vara med och styra din schemaläggning då vi arbetar med individuell schemaplanering.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss är du noggrann och tar ansvar för dina uppgifter samt driva ditt arbete som sjuksköterska vidare. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra och har ett positivt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Du har god förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ställa om mellan de elektiva och akuta patienterna och anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Jennie Evertsson, 010-243 71 40 eller Charlotte Hägneryd, 010-243 71 80. Sista ansökningsdag är den 28 juni 2021. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, ansök gärna så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb