Fysioterapeut/Sjukgymnast

Habiliteringscentrum Jönköping, barn och unga

Gör skillnad varje dag! Välkommen till östra teamet på Habiliteringscentrum i Jönköping! Hos oss får du möjlighet att arbeta på en stimulerande arbetsplats. Vi är ett engagerat team med hög kompetens och gott samarbetsklimat.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad Fysioterapeut/ Sjukgymnast med ett gediget intresse för arbete med barn som har olika former av funktionsnedsättningar. Har du tidigare erfarenhet av denna typ av arbete ser vi det som positivt. 
Eftersom vi arbetar regionsövergripande och resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete i ett tvärprofessionellt team. Hos oss arbetar du i ett nära samarbete med andra yrkesgrupper och tillsammans löser ni spännande, utmanande och varierande arbetsuppgifter. Du har en Fysioterapeut-/ Sjukgymnastkollega i teamet, och nära till ytterligare kollegor i de andra teamen på Habiliteringen i Jönköping. Som ny erbjuds du mentorsstöd och grundlig verksamhetsintroduktion.

Tjänsten avser tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse. Under första året kommer placeringen att vara inom vårt barnteam. 
Tjänstgöringsgrad 100% vi lämnar dock utrymme för att utforma tjänsten efter dina önskemål.

Arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag-fredag. Du har utifrån teamet och verksamheten stor möjlighet att själv styra och anpassa dina arbetstider, detta då vi använder oss av årsarbetstid.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder

Det här får du arbeta med

Många av de barn vi möter har ortopediska, neurologiska och motoriska funktionsnedsättningar. Målsättningen med de flesta insatserna är att optimera och bevara funktionsförmåga för att möjliggöra självständighet, aktivitet och god livskvalitet.
Bedömning, analys och behandling sker på olika sätt och på olika platser beroende på individens behov, ibland självständigt och ibland tillsammans med teamkollegor. Mottagningsbesök på habiliteringen varvas med hembesök och skolbesök. Gemensamma besök med andra kliniker och verksamheter så som hjälpmedelscentral, ortopedteknik och ortopedmottagning är också vanligt förekommande.

För att du ska trivas hos oss

För att du skall trivas hos oss är du självständig i ditt arbetssätt och du är trygg i att själv planera dina arbetsuppgifter. Du anpassar ditt bemötande och din kommunikation efter situationens förutsättningar och hittar lösningar som fungerar utifrån olika sammanhang.
Då stora delar av arbetet innebär nära samarbete med andra professioner och verksamheter behöver du ha enkelt för att kommunicera och samverka med andra.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn som kommer i kontakt med oss utifrån sina behov av habilitering. Utifrån deras individuella behov av habilitering utformar vi insatser.
Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss.
Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i ett attraktivt län för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Marcus Viberg, tfn. 010-242 43 85.
Sjukgymnast Sara Lundkvist, tfn. 010-242 43 71 eller Sjukgymnast Caroline Johansson, 0703 – 60 25 03

Sista ansökningsdag är 2021-08-15
Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb