Specialistläkare inom specialiserad sjukvård i hemmet

Specialiserad sjukvård i hemmet (SSIH), Medicin- och geriatrikkliniken, Värnamo sjukhus

Är du den läkare vi söker för att utveckla framtidens specialiserade palliativa sjukvård? Vill du arbeta i en verksamhet som ständigt är i rörelse för en god och säker vård? Vill du vara med och påverka utvecklingen av en viktig länsverksamhet?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom främst palliativ vård, eller annan specialistutbildning som är lämplig. Viktigast är att du har ett genuint intresse för patienten i behov av palliativ vård. 

Tjänsten är tillsvidare, heltid, dagtid måndag till fredag. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och engagerande arbete i vårt team. Med ett personcentrerat arbetssätt sätter vi patientens berättelse, behov och delaktighet i fokus, även närstående är en viktig del av arbetet. Vår målsättning är att ha ett välfungerande samarbete mellan slutenvård, primärvård och kommuner.

Som anställd hos oss har du möjlighet till fri öppen sjukvård och tillgång till varierande friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym och friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköping län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om. 

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Utifrån nationella riktlinjer arbetar du med den specialiserade palliativa vården i Värnamo. SSIH är en länsövergripande organisation och har som mål att säkra en jämlik vård i Region Jönköpings län. Vi finns i Eksjö, Jönköping och Värnamo.  Vårt mål är att ge en jämlik vård i länet och du blir en viktig del av verksamheten och dess utveckling. Vi arbetar med konsultation, utbildning, patientmöte som sker i samverkan med sluten vård, primärvård och kommunerna. Teamet består av läkare, sjuksköterskor och kurator som samarbetar med ett flertal yrkesprofessioner.

Arbetet som specialistläkare hos oss innebär främst arbete med att säkra den medicinska kompetensen kring våra patienter. I din roll ingår även utbildningsuppdrag samt handledning av läkare under utbildning. Du tar en tydlig roll i teamarbete samt utvecklings- och förbättringsarbete inom verksamheten.

För att du ska trivas hos oss

Du är engagerad i ditt arbete, du skapar kontakter och upprätthåller goda relationer med patienter, närstående, kollegor och andra samverkanspartners. Vidare är du målinriktad, flexibel och trivs med att arbeta i team. Din kreativitet och nyfikenhet hjälper oss att utveckla verksamheten.

Du uppdaterar kontinuerligt din specialistkunskap och ser ett värde i att fungera som en kunskapsresurs för andra. Stor vikt läggs vid personlig erfarenhet och lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värnar om patienten med komplexa behov och patienten och närstående i palliativ vård genom ett personcentrerat och teambaserat arbetssätt. 

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor om tjänsten, kontakta gärna verksamhetschef Magnus Cernerud, tfn 010-244 5768 eller områdeschef SSIH Sofia Lund, tfn 010-242 2561.  

Sista ansökningsdag är 20 juni 2021. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare, bemannings- och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare inom specialiserad sjukvård i hemmet Tillbaka till lediga jobb