Aktuellt

 

 

Öppen Skola för årskurs 9 i november, december och januari

Vid några tillfällen varje höst och vinter har du som går i årskurs 9, dina vänner och din familj möjlighet att besöka Stora Segerstad Naturbrukscentrum för att göra en djupdykning bland våra gymnasieutbildningar och uppleva skolmiljön på nära håll.

Julmarknad 16-17 november

När det närmar sig advent slår Stora Segerstad Naturbrukscentrum upp portarna till den välbesökta och traditionsfyllda julmarknaden som arrangeras tillsammans med Hushållningssällskapet i Jönköpings län.

Ny vuxenutbildning Djurskötare Lantbruk

Kor

Stiftelsen Seydlitz MP bolagen satsar tillsammans med Stora Segerstad naturbruksentrum på en ny utbildning för vuxna. Den riktar sig till den som vill byta yrke till djurskötare inom lantbruk, men som saknar utbildning och yrkeserfarenhet inom området.

Stora Segerstad 100 år!

Skogsväg

För snart 100 år sedan startade vår verksamhet, närmare bestämt 1920. Inför detta jubileum kommer det bl.a. skrivas en jubileumsskrift, men målet är även att digitalisera och publicera Stora Segerstads historia.

Introduktionsprogram

Kor

Vill du lära dig om naturbruk på gymnasiet, men saknar behörighet till Naturbruksprogrammet?

Boka ett personligt besök

Du som är nyfiken på våra gymnasieutbildningar kan boka ett personligt besök eller besöka oss på våra informationsdagar.

Vuxenutbildningar inom skog

Skog

Välkommen att söka någon av våra skogliga utbildningar för vuxna!