Sommarläger för högstadieelever

Fotocollage bestående av fyra bilder. Längst upp till vänster tittar två pojkar ut från förarhytten på en hjullastare. Uppe till höger står två pojkar och två kalvar ute i en hage. Nere till vänster håller en flicka en chinchilla i handen. Nere till höger sitter en flicka med en majsorm i famnen.
Foto: Malin Petrén
Fotocollage bestående av fyra bilder. Längst upp till vänster tittar två pojkar ut från förarhytten på en hjullastare. Uppe till höger står två pojkar och två kalvar ute i en hage. Nere till vänster håller en flicka en chinchilla i handen. Nere till höger sitter en flicka med en majsorm i famnen.Bilden visar två traktorer framifrån som står uppställda på ett gärde.Bilden visar händer som håller i en ödla.Elev och chinchillaElev och killingBilden visar en hand i en traktorhytt som håller i traktorns växelspak.Bilden visar en pojke bakifrån med texten Tenhults naturbruksgymnasium på jackans rygg och en boaorm som ligger över pojkens axlar.

Varje sommar brukar vi erbjuda högstadieelever att delta i något av våra läger. Vi hoppas naturligtvis att även kunna erbjuda detta till nästa sommar också! Mer information om sommarläger 2019 kommer att publiceras på denna sida så snart vi har klart besked om hur det blir.