Inställda aktiviteter och evenemang

Kosläpp på Tenhults naturbruksgymnasium. På bilden syns kossor i hagen och i bakgrunden besökarna som fanns på plats för att titta på kosläppet.

(Uppdaterad 2020-04-27) På grund av coronaviruset, covid-19, har vi beslutat att ställa in vissa aktiviteter och evenemang på Tenhults naturbruksgymnasium som vi haft inplanerade i vår. Nedan hittar du mer information om vad som gäller just nu.

Besök och aktiviteter på skolan  

Inställda aktiviteter och evenemang 

  • Invigning av nya stallet i Riddersberg 19 mars – inställt.
  • Lantbrukare för en dag 8 april – inställt. 
  • Öppet Hus och Kosläpp 25 april – inställt. 

Studiebesök

Så som det ser ut just nu kommer vi fortfarande kunna ta emot enskilda studiebesök om inget annat inträffar. Detta gäller framför allt elever i åk 9 som funderar på att plugga hos oss och som vill få möjlighet att se den inriktning som är av intresse inför kommande omvals- eller justringsperiod. Förfrågningar sker i första hand till: Malin Petrén via mejl malin.fredholm.petren@rjl.se eller telefon 010-242 68 10.

Däremot kommer vi troligtvis inte kunna ta emot grupper, men du är alltid välkommen att höra av dig med en förfrågan så behandlar vi varje önskemål utifrån aktuellt läge. Likaså är du välkommen med förfrågningar gällande uthyrning av våra lokaler. Förfrågningar sker i första hand till: Eva-Lena Liljedahl via mejl eva-lena.liljedahl@rjl.se eller telefon 010-242 68 11.

Aktiviteter som vi har för avsikt att genomföra 

Kvällsmjölkning – genomförs tills vidare
Aktiviteten vänder sig till niondeklassare med djurintresse. Här erbjuder vi en till tre elever åt gången att prova på hur det är arbeta med kor i en modern mjölkproduktionsanläggning tillsammans med vår instruktör och djurskötare Carina Fischerström. Förfrågningar sker direkt till: Carina på telefon 070-429 05 08 eller mejl carina.fischerstrom@rjl.se