Snart tackar jag för mig

Ola Lundmark tittar in i kameran och ler. Han bär runda glasögon.
Ola Lundmark slutar till sommaren som verksamhetschef på Tenhults naturbruksgymnasium och går vidare till annan tjänst inom Region Jönköpings län. Foto: Johan W Avby

– Nu närmar sig tiden då jag lämnar rollen som verksamhetschef på Tenhults naturbruksgymnasium, berättar Ola Lundmark. Under sammanlagt 16 år har jag haft den fantastiska förmånen att leda skolan och dess utveckling tillsammans med alla skolans medarbetare och elever.

Att leda en naturbruksskola som Tenhults naturbruksgymnasium innebär så många tillfällen av spänning, glädje, utmaningar, lösningar, satsningar samt förbättringar i så många olika frågor. Variationen av arbetsuppgifter, intensiteten, möten med människor och den stora möjligheten att faktiskt kunna påverka och medverka till positiv utveckling gör detta jobb så speciellt. Blandningen av externa frågor på både kommunal, regional och emellanåt nationell nivå, samverkan med närliggande verksamheter samt dagliga dialoger med elever och personal i väsentliga frågor är så stimulerande. Det är ett arbete som passar den som vill röra sig i många frågor med stor bredd på flera nivåer.

– Jag har verkligen haft lyckan att få vara en del av denna verksamhet och dess medarbetare. Till sommaren avslutar jag min tid på skolan och går till annat arbete inom Region Jönköpings län.

Annonsering efter ny verksamhetschef går nu ut och vi hoppas såklart att det finns ett stort antal personer som vill söka ett av de finaste och mest stimulerande jobb som finns.

På Region Jönköpings läns webbplats hittar du mer information om tjänsten som verksamhetschef på Tenhults naturbruksgymnasium och hur du ansöker:
https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/details?jobid=28794

Vänliga hälsningar
Ola Lundmark