Sommarläger 2019

Fotocollage bestående av fyra bilder. Längst upp till vänster tittar två pojkar ut från förarhytten på en hjullastare. Uppe till höger står två pojkar och två kalvar ute i en hage. Nere till vänster håller en flicka en chinchilla i handen. Nere till höger sitter en flicka med en majsorm i famnen.

Välkommen att anmäla dig till sommarens roliga läger på Tenhults naturbruksgymnasium! I år erbjuder vi LANTBRUKSLÄGER och DJURVÅRDARE FÖR EN DAG.

Lantbruksläger 17–18 juni 

Gillar du DJUR, NATUR och/eller MASKINER och vill testa hur det är att bo och leva på ett naturbruksgymnasium? Inom lantbruk erbjuder vi ett tvådagars läger med övernattning på skolans internat. Lantbrukslägret brukar vara mycket populärt och snabbt bli fullbokat – så missa inte chansen att få se och uppleva Tenhults naturbruksgymnasium på nära håll, lära känna skolans personal och andra ungdomar som delar ditt intresse för djur, natur och maskiner samt testa hur det är att bo på skolans internat!

Mer information om Lantbruksläger 17-18 juni 2019 på Tenhults naturbruksgymnasium.

Djurvårdare för en dag 18 juni 

För dig som ÄLSKAR DJUR! Inom skolans djurvårdsinriktning erbjuder vi ett endagsläger som vi kallar för "Djurvårdare för en dag". Här kommer du i kontakt med en mängd olika djur – allt från ormar, ödlor, sköldpaddor, fiskar och fåglar till kaniner, hamstrar, marsvin, råttor, gerbiler, getter och får. Du träffar några av våra instruktörer och tillsammans med andra djurintresserade ungdomar får du ta hand om och lära dig mer om alla djuren som bor på skolans Minizoo. 

Mer information om "Djurvårdare för en dag" 18 juni 2019 på Tenhults naturbruksgymnasium.