Workshop om cirkulär ekonomi 22 augusti

Workshop om cirkulär ekonomi 22 augusti

Foto: AnnaCarin Isaksson

Nyfiken på hur ni kan bli mer cirkulära i ert företag? Vet du inte riktigt hur ni ska gå tillväga? Då har vi en workshop för dig!

Välkommen på en workshop om cirkulär ekonomi

Workshopen leds av Tobias Jansson, författare till boken Symbios, han gör området cirkulär ekonomi begripligt och inspirerande. 

Tobias Jansson var en av de första att tala om cirkulär ekonomi i Sverige och har i över 10 år inspirerat med sina föreläsningar om möjligheter i det cirkulära samhället: cirkulära affärsmodeller som förlänger produkters livslängd, delningsekonomi som ger ökad nyttjandegrad, symbios mellan företag för resursutbyte, jordbruk som förbättrar ekosystemet, och mycket annat.

Under dagen får du lyssna på  en inspirerande föreläsning och sen arbeta fram en cirkulär business modell canvas för ditt företag.

När och var?
Den 22 augusti kl. 9:30–15:00, Elite Stora Hotellet i Jönköping. Vi bjuder på fika och lunch under dagen.

Vem?
Workshopen riktar sig till små och medelstora* företag i Jönköpings län, främst inom tillverkande industri. 

Anmälan
Anmäl dig till Malin Liedholm, malin.liedholm@rjl.se senast den 16/8, ange eventuell specialkost. 

Begränsat antal platser - först till kvarn.

Varmt välkommen!

Workshopen anordnas som en aktivitet i projektet RE:AGERA som delvis medfinansieras av EU-medel. För deltagande på workshopen behöver en blankett om försumbart stöd signeras (de minimisintyg). Blanketten skickas ut för signering efter anmälan.

 

*Medelstora företag är företag med färre än 250 anställda och med en årsomsättning som inte överstiger 50 miljoner euro eller en balansomslutning som inte överstiger 43 miljoner euro.