GoMate 2.0. Inbjudan webbinarium om guide för mobilitetstjänster vid boendet 26 mars

GoMate 2.0. Inbjudan webbinarium om guide för mobilitetstjänster vid boendet 26 mars

Elbil, elcykel och ellastcykel

Välkommen till slutwebbinarium i GoMate 2.0-projektet om guiden för mobilitetstjänster vid boendet

Fredag 26 mars 2021 kl.10.00-11.00 med start 9.45 för tech-check/digitalt mingel bjuder Energikontor Norra Småland tillsammans med IVL Svenska Miljöinstitutet in till webbinarium för att presentera de färdiga guiden för mobilitetstjänster vid boendet. Presentatörer är Martin Persson och Mats-Ola Larsson från IVL Svenska Miljöinstitutet som sammanställt guiden utifrån forskning, best practice och de många inspel från samverkanspartners och intressenter.

Webbinariet är sista aktiviteten i projektet GoMate 2.0: Fordonspoolen i Jönköping rullar vidare med gamla och nya partners. Målet med webbinariet är att guiden ska få god spridning för att användas, testas och även skapa möjigheter för att utveckla den vidare allt eftersom erfarenheterna blir fler och branschen mognar. Är du intresserad av att jobba vidare med innehållet i guiden och dess fortsatta liv och leverne, metodutveckling och samarbeten?- kryssa i rutan vid anmälan. 

Den stora leveransen från projektet är Guide för mobilitetstjänster vid boendet(pdf-dokument)(pdf-fil). Råd till kommuner och fastighetsägare för mobilitetsåtgärder i bostadsområden.

Läs mer om GoMate2.0 här! 

Anmälningsformuläret ser du här direkt nedanför.

Varmt välkomna!

Kontaktperson
Therese Silvander
Projektledare GoMate 2.0
072-204 06 23
therese.silvander@rjl.se