Projektledare, Energieffektivisering

Projektledare, Energieffektivisering

På Energikontor Norra Småland arbetar vi med energieffektiva företag, hållbart byggande och renovering samt hållbart resande och transporter. Vi är idag ett team på elva medarbetare som tillsammans har det stimulerande uppdraget att utveckla Jönköpings län inom dessa områden.

Vi söker en projektledare inom energieffektivisering och förnybar energi. Du kommer främst att arbeta med målgruppen små och medelstora företag. Vi ser att du har högskoleutbildning inom energiteknik eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt. Meriterande med projektledarutbildning och erfarenhet av att driva projekt. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med uppsökande verksamhet. Kunskap om Officepaketet och körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Ett bra arbetsklimat där vi ställer upp och hjälper varandra. Vi är ett team där alla får eget ansvar och möjlighet att utvecklas samtidigt som lagarbete uppmuntras. Du får också möjlighet att lära dig mer om energieffektivitet och förnybara energikällor.

Projektet är på heltid med tillträde snarast. Provanställning kan komma att tillämpas.

Det här får du arbeta med

Du kommer att handleda framförallt små och medelstora företag att minska sin energianvändning genom energieffektivisering av process, stödprocesser och klimatskal samt att gå över till förnybar energi, som t.ex. solenergi. Du kommer driva redan existerande nätverk med ca 16 företag samt etablera nya.

Arbetsuppgifterna innefattar marknadsföring och uppsökande verksamhet. Du kommer att ha ett nära samarbete med olika lokala regionala och nationella aktörer på området. Det finns goda möjligheter att utveckla nya projekt inom cirkulär ekonomi, hållbart byggande och förnybar energi.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är självgående, ser helheten samt är kreativ genom att komma med nya idéer och angreppssätt. Du ska på ett tydligt sätt kunna uttrycka dig i svenska tal och skrift och nå ut med ditt budskap. På Energikontoret är samarbete och samverkan nyckelord för framgång - både inom vårt team och med våra samarbetspartners. Vi strävar efter att hålla hög servicenivå både internt och externt, därför söker vi dig som arbetar bra med andra människor, underhåller relationer och har förmåga att skapa nya kontakter.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Energikontorets verksamhetsledare Carlos Pettersson, tfn 072-554 58 41. Facklig företrädare för SACO är Malin Svensson, tfn 0381-359 42.

Sista ansökningsdag är 2017-11-05.
Välkommen med din ansökan här.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.