Sänk elanvändningen i ditt företag

Sänk elanvändningen i ditt företag

Fyra personer syns på bilden, det är våra experter som kan hjälpa företag med energieffektivisering.
Joel Runesson, Camilla Axelsson, Malin Liedholm, Linda Gladh

Som företagare har du stenkoll på din kärnverksamhet och hur du ska optimera den. Och precis som din verksamhet kräver expertkunskap, krävs det expertkunskap för att optimera energianvändningen på er anläggning. Det är där vi på Energikontor Norra Småland kommer in i bilden. Många företag kan ganska enkelt sänka sin energianvändning med 10 procent. Vi hjälper dig att hitta de små förändringarna som kan skapa stor skillnad.

Så går det till

Våra energiexperter besöker din verksamhet för att hitta de första enkla energiåtgärderna. Efter platsbesöket får du tips på hur ni kan få ett mer systematiskt energiarbete på sikt utifrån just era behov.

Vad vinner du på detta?

Hela processen är helt kostnadsfri och kräver inget större åtagande från dig. Effekten av det här samarbetet blir att du sänker elkostnaderna för företaget. Du får också ökad kunskap om hur ett långsiktigt energiarbete stärker ditt företag. Dessutom minskar du klimatutsläppen och miljö-profilerar ditt företag, vilket allt fler kunder tycker är viktigt.

Vi är en oberoende verksamhet utan vinstintresse

Energikontor Norra Småland är en regional motor och pådrivande kraft för att göra vår del av världen klimatsmart och hållbar. Vår uppgift är att Jönköpings län som helhet ska nå sina klimatmål. Grunden i vårt uppdrag är att skapa goda förutsättningar för regionen, kommunerna och näringslivet att ställa om till en miljömässigt hållbar verksamhet och klimatsmart vardag. Allt görs utan vinstintresse med syfte att hjälpa både människor och miljö på traven.

Kontakta oss

Låt oss hjälpa dig att minska din elanvändning. Kontakta oss i dag så kommer vi igång!