Grattis till vinnarna i tävlingen Hållbart resande på arbetsplatsen!

Grattis till vinnarna i tävlingen Hållbart resande på arbetsplatsen!

Hållbart resande-möte på trampmaskinen.
Med glimten i ögat visar Rehabiliteringscentrum Höglandssjukhuset i Eksjö hur de använder materialet i sin verksamhet. Foto: Rehabiliteringscentrum Höglandssjukhuset Eksjö

Här är vinnarna i tävlingen ”Hållbart resande på din arbetsplats”. Många ville vara med och tävla och vi är väldigt glada för alla härliga bidrag.

Intresset var stort vilket vi förstås tycker är jätteroligt och vi har delat ut material i hela länet. Vi ser genom era bilder att innehållet i hållbart-resande-paketen har skapat diskussioner runt fikaborden och vi har fått en del innovativa och humoristiska förslag på hur materialet kan användas. Det var inget lätt jobb att utse vinnarna, men nu har juryn enats och vinnarna kommer att få miljöanpassade fruktkorgar, frukostbuffé eller gofika till sina respektive arbetsplatser! Grattis och ett stort tack till er alla!

 

1:a pris - Rehabilteringscentrum Höglandssjukhuset Eksjö

Juryns motivering: Rehabiliteringscentrum har på ett humoristiskt och finurligt sätt visat hur de har använt materialet i sin verksamhet.

2:a pris - Dialysenheten Värnamo

Juryns motivering: Dialysenheten har kombinerat sin bildserie om hur de använder materialet med goda exempel på hur de reser hållbart på sin arbetsplats.

3:e pris - Vetlanda lärcentrum

Juryns motivering: Vetlanda Lärcentrum har gjort ett bildkollage som på ett pedagogiskt sätt visar på nyttan av hur materialet kan användas.

4:e - 9:e pris

Miljö- och hälsoskyddskontoret Jönköpings kommun

Forngårdens förskola Vetlanda kommun

Vaggeryds kommun

Stora Segerstad Naturbrukscentrum

Upptech Jönköpings kommun

Onkologen Region Jönköpings län

 

I pdfen kan du se de vinnande bidragen. Alla vinnare meddelas också per mail.

Vinnande bidrag(pdf-dokument)