PTP-psykolog

Norrahammars Vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Har du intresse för att arbeta ínom primärvård? Välkommen till oss på Norrahammar vårdcentral!

Vi söker

Vi söker dig som har en psykologexamen till en PTP-tjänst i vårt psykosociala team. Befattningen är på heltid med tillträde i januari 2019 eller enligt överenskommelse. God handledning sker kontinuerligt under utbildningstiden samt finns goda möjligheter till fortsatt anställning efter PTP-tiden.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierat, omväxlande och spännande arbete. Du ingår i vårdcentralens psykosociala team, som består av psykolog och kurator. Du har ett nära samarbete med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.Du får möjlighet att delta i Region Jönköpings läns välstrukturerade PTP-program och du erbjuds regelbundet yrkeshandledning och möjlighet till kompetensutveckling.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att behandla patienter med psykosocial problematik där du kommer bedöma, utreda och behandla lättare till medelsvår psykisk ohälsa. Vårt mål är tidiga insatser och hög tillgänglighet. 

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är strukturerad, målinriktad och kan fatta egna beslut, samtidigt som du tycker om att samverka kring patienten för att ge så bra vård som möjligt.

Detta värderar vi högt

Vi uppskattar engagemang och att du är en positiv person som ser möjligheter istället för svårigheter.Vi värnar om ett bra samarbete och en god arbetsmiljö för att ge möjlighet att skapa bättre vård och hälsa för våra patienter.Vår arbetsmiljö ska präglas av engagemang, öppen dialog och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är  du välkommen att kontakta enhetschef Maria Andell. tfn 010-242 39 28 eller verksamhertschef Ann-Margret Floengård, tfn 010-242 39 25.Facklig representant för SACO är Anna Fagerberg, tfn 010-242 39 16. Sista ansökningsdag är den 13 januari 2019. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som PTP-psykolog Tillbaka till lediga jobb