Specialistläkare inom ortopedi

Ortopedkliniken, Värnamo sjukhus

Söker du trygghet och närhet för dig och din familj? Vill du ha mycket operationstid? Värdesätter du patienter? Då har vi tjänsten för dig på en arbetsplats med positivt arbetsklimat i en stad som ger dig det du söker!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad specialistläkare inom ortopedi med svensk legitimation samt svenska C1-nivå. Tjänsten är tillsvidare på heltid, med tillträde efter överenskommelse. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom ortopedisk verksamhet och ortopedisk handkirurgi, men det är inte ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta på ett sjukhus med trivsam och samarbetsvänlig miljö, korta beslutsvägar och bredd på verksamheten. Kvalitet och samverkan är våra hörnpelare. Här erbjuds du ett gott arbetsklimat som genomsyrar vårt arbete på hela sjukhuset.

Värnamo sjukhus har en av Sveriges modernaste operationsavdelningar som invigdes hösten 2017. Som specialistläkare hos oss får du förmånen att utföra många operationer på våra patienter i toppmoderna lokaler med högteknologiska instrument. Här kan du läsa om invigningen av Värnamo sjukhus nya operationsavdelning.

Är du intresserad av att forska hos oss? Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet heter Futurum – akademin för hälsa och vård. Vi ligger långt fram i arbetet med våra förbättringsarbeten. Om du med din specialistkompetens vill bidra till forskningens värld står Futurum till ditt förfogande.  
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig inom Region Jönköpings län!

Det här får du arbeta med

Som specialistläkare är avdelningsarbete, mottagningsarbete, operationer, jourer samt handledning av läkare under utbildning de primära arbetsuppgifterna. Som läkare får du mycket operationstider i vår nya operationsavdelning och vi har en stabil grund med ST-läkare som går primärjourerna. I din roll har du även kontakt med andra kliniker, laboratorium, radiologen, rehab samt klinikledning. Hos oss arbetar du för ortopedklinikens patienter!

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss värderar vi teamarbete mycket högt. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt tar egna initiativ. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är noggrann och kvalitetsmedveten och ser verksamheten som en helhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Carl Tenvert, 010-244 58 62. Facklig företrädare för Läkarföreningen är Sven Eckardt, 010-244 72 71.
Sista ansökningsdag är den 31 januari 2019. Urval och intervjuer kan ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare inom ortopedi Tillbaka till lediga jobb