Sommarjobb, sjuksköterska

Medicin- och geriatrikkliniken, Dialysen, Värnamo Sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som gillar omvårdnad och teknik, är positivt inställd och pigg på utmaningar.
På dialysenheten arbetar vi aktivt för att öka patientens delaktighet, där patienten efter eget önskemål och förmåga sköter delar av sin behandling.
Tycker du om att arbeta självständigt men aldrig ensam, långsiktigt och akut, planerat men ändå mycket flexibelt, då är detta jobbet för dig!

Så här säger Sara, nyfärdig sjuksköterska som började sin karriär hos oss genom sommarjobb:
”Jag har fått mitt drömjobb! Det är verkligen ett gott arbetslag på dialysen. Tillsammans bedriver vi en komplex, intressant och utmanade vård. Arbetet som sjuksköterska på dialysen passar både nyfärdig och van sjuksköterska”.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett utvecklande jobb med mycket patientkontakt i ett härligt och tryggt arbetslag.
Vi erbjuder två semestervikariat t.o.m. 2018-08-31 med möjlighet till förlängning. Tillträde februari 2019 eller enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgraden är 100% men kan variera i procent, enligt önskemål och överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dialysenheten är en behandlingsavdelning, och vi ger behandling måndag till lördag. Inom enheten har vi en självdialysenhet integrerad med övrig verksamhet. Vi erbjuder dig individuell introduktion i åtta veckor.

För att du ska trivas hos oss

Vi vill att du är nyfiken, tar egna initiativ och har engagemang för människor. Att vara serviceinriktad och flexibel ser du som en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg, noggrann och kvalitetsmedveten samt har god samarbets- och empatisk förmåga.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar i en positiv anda och med ett öppet arbetsklimat. Att du är rätt person i vår arbetsgrupp är viktigt för oss. Vi som arbetar här är en arbetsgrupp i ett brett åldersintervall. En positiv åldersmix, tycker vi!

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta vårdenhetschef Helen Sandahl, 010-244 87 02. Det går även bra att skicka sms till Helen på hennes mobil, 070-335 09 93. Facklig företrädare för Vårdförbundet är  Sjuksköterska Fatmir Zogaj, 036-32 15 98.
Vill du komma på ett studiebesök så ordnar vi det!

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 20 januari 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sommarjobb, sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb