Är du vår nya kollega inom vårdadministrationen?

Urologkliniken, Region Jönköpings län

Är du redo för en ny utmaning? Drivs du av att blicka framåt och arbeta mot uppsatta mål? Sök då våra utvecklande tjänster inom vårdadministrationen.

Vi söker

Vi är i behov av ytterligare vårdadministratörer, läkarsekreterare eller medicinska sekretarer och söker dig som är utbildad eller snart utbildad. Vi söker dig som har genomgått kodningsutbildning och har goda kunskaper i svenska. Tjänsterna är tillsvidare med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vårdadministratörerna på urologkliniken arbetar över sjukhusgränserna vilket betyder att du har din fasta arbetsplats på ett av sjukhusen men skriver journalanteckningar regionsövergripande för urologklinken. Kliniken står just nu inför ett spännande förändringsarbete avseende administrativa processer vilket kommer ge alla yrkeskategorier inom kliniken förändrade förutsättningar i administrationsflödet. Som anställd inom Region Jönköpings län erbjuds du flera förmåner.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör på urologkliniken ingår du i en grupp på 11 vårdadministratörer fördelade på de tre sjukhusen i Regionen. Hos oss är vårdadministrationens främsta uppgift att arbeta med medicinsk dokumentation och registrering i journalsystemet Cosmic med tillhörande diagnoskodning. Du har hand om posthantering samt viss annan registerhantering. Andra sedvanliga administrativa arbetsuppgifter förekommer i varierande omfattning. Du ingår även i klinikens utvecklingsarbete. 

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är utåtriktad och trivs med samarbete samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du har lätt för att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och har ett bra bemötande och servicetänk både mot patienter samt medarbetare på kliniken.    

Vi är en klinik i ständig utveckling och vi ser det som viktigt att du har lätt för att anpassa dig till förändringar. Du har goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Önskvärt är erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Cosmic samt goda IT-kunskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Ann-Sofie Kraft, 010-242 64 78. Facklig företrädare för Vision är Yvonne Gunnarsson Lindgren, 010-242 25 35. Sista ansökningsdag är den 3 januari 2019. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Är du vår nya kollega inom vårdadministrationen? Tillbaka till lediga jobb