Barnmorska

Kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vill du vara en viktig del i Region Jönköpings läns goda förlossningsvård och ha ett spännande arbete? Vill du vara en del av hela vårdkedjan och kunna påverka ditt jobb? Då har vi tjänsten för dig! 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med ett genuint intresse av framtida förlossningsvård. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde 1 januari 2019 eller efter överenskommelse. Du får ett varierande arbete genom att tjänsten innebär rotation mot två av klinikens enheter och även mellan dag och natt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utvecklande och stimulerande tjänst där du i din barnmorskeprofession får möjlighet att växa i din roll. Vi erbjuder dig chansen att kunna påverka och förbättra den goda förlossningsvård vi erbjuder regionens medborgare.

Vi tycker att en god introduktion är en viktig del för din goda trivsel hos oss. Oavsett om du är aktiv inom yrket idag eller har varit ifrån det en tid ger vi dig en lång och gedigen introduktion som är anpassad efter dina erfarenheter och behov.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som barnmorska arbetar du i team, har spännande arbetsuppgifter och träffar kvinnor i livets alla skeden. Du upprätthåller goda relationer med patienter och deras närstående samt samverkar med andra vårdgivare och sociala myndigheter. I det dagliga arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård.

På vår förlossnings/eftervårdsenhet har vi föräldraparet i fokus genom hela vårdkedjan. Vi värnar om att de får en positiv helhetsupplevelse. För oss är det viktigt att du som barnmorska utvecklas i din kompetens, något som främjas genom kontinuerlig fortbildning

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra människor och har lätt för att skapa och bibehålla relationer i yrkeslivet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Maria Jabeskog, 010-242 14 24. Facklig företrädare är Anna-Frida Kånåhols, 010-241 00 00. Sista ansökningsdag är den 6 januari 2019. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnmorska Tillbaka till lediga jobb