Semesterrekrytering- laboratoriemedicin Region Jönköpings län

Laboratoriemedicin

Vi söker

Inför sommaren 2019 söker vi biomedicinska analytiker eller dig som studerar till biomedicinsk analytiker. Vi söker personal till våra verksamheter på Höglandssjukhuset, Länssjukhuset Ryhov, Värnamo sjukhus samt till Regionens vårdcentraler.

Vi erbjuder dig

Som är utbildad biomedicink analytiker en tillsvidareanställning eller tidsbegränsad anställning med möjlighet till förlängning. För dig som är i början av din utbildning till biomedicinsk analytiker finns möjlighet att arbeta hos oss som laboratoriebiträde.

För att du ska trivas hos oss

Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för enhetens helhet. Du har god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Det är viktigt för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och att du tillsammans med oss skapar hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, alltid med patienten i fokus. Vi utvärderar årligen hur våra semestervikarier har trivts och är stolta och glada över att de vill arbeta hos oss igen.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen med dina frågor till administrativ samordnare Heléne Bügel, tfn 010-242 12 28, eller via mail helene.bugel@rjl.se. Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Om du ännu inte har examensbevis bifoga LADOK-utdrag.

Ange i din ansökan om du föredrar att arbeta i Eksjö, Jönköping, Värnamo samt regionens vårdcentraler. Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre period under sommaren. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2019-01-31.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Semesterrekrytering- laboratoriemedicin Region Jönköpings län Tillbaka till lediga jobb