ELSA-sjuksköterska

Elsa-enheten, Höglandssjukhuset Eksjö

Är du sjuksköterska och nyfiken på att testa nya utmaningar? Vill du ta chansen att arbeta på olika enheter och få möjlighet att hitta vad just du brinner för? Då har vi jobbet för dig!

Enheten Legitimerade Sjuksköterskor i Allmäntjänstgöring (ELSA) är en verksamhet för sjuksköterskor som vill få nya kunskaper, en bredare erfarenhet och chansen att och hitta sin enhet.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tjänsten är på heltid där tillträde sker enligt överenskommelse. Elsa-verksamheten riktar sig till nyutexaminerade sjuksköterskor, men även till sjuksköterskor med erfarenhet.

Vi erbjuder dig

Som ELSA-sjuksköterska få du en bred erfarenhet av klinikarbete genom att arbeta sex till tolv månader i taget på olika enheter inom Höglandssjukhuset. ”Jag får en inblick i många verksamheter och känner mig därför tryggare när jag ska hitta min framtida placering” svarar en av våra ELSA-sjuksköterskor på frågan om vad det bästa med tjänsten är. "Att jag vågar ta för mig mer, eftersom jag har både erfarenhet och kunskaper från andra arbetsplatser” svarade en annan. 

Är du nyutexaminerad sjuksköterska? För dig erbjuder Region Jönköpings län det unika och fördjupande introduktions- och utvecklingsprogrammet (RIU) vilket innebär föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under det första året. Här kan du läsa mer om Region Jönköpings läns förmåner.

Det här får du arbeta med

De enheterna som ingår i Elsa-verksamheten och som du får att arbeta på är: medicin- och geriatrikkliniken, kirurgkliniken, akutkliniken, psykiatriska kliniken, ortopedkliniken, kvinnokliniken, ambulanssjukvården och endoskopienheten.

För att du ska trivas hos oss

Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs med varierade arbetsuppgifter. Du kan arbeta självständigt och har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du är initiativtagande och tar ansvar för såväl dina egna arbetsuppgifter som för helheten i stort. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi bemöter patienter, närstående och varandra på ett respektfullt sätt. Vi skapar förutsättningar för erfarenhetsutbyte och kunskapsöverföring mellan sjuksköterskor och mellan arbetsplatser.

Så här gör du om du är intresserad

Du är välkommen att kontakt med enhetschef Birgitta Stenbäck, 010-243 55 63, för att veta mer. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Maria Löfkvist, 010-243 52 97. Sista ansökningsdag är den 21 december 2018. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ELSA-sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb