Administrativ samordnare

Psykiatriska kliniken, Höglandet

Välkommen till klinikadministrationen, Psykiatriska kliniken i Eksjö! Vi arbetar med tydligt fokus på verksamhetsutveckling för att ständigt överträffa vår patient- och kundtillfredsställelse.

Vi söker

Vi söker dig som har en vårdadministrativ utbildning samt erfarenhet av vårdadministrativt arbete. Har du tidigare erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt intresse för IT-frågor är det meriterande. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket samt i Officepaketet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och hur dina styrkor kommer till sin rätt på klinikadministrationen och i verksamheten som helhet.

Vi erbjuder dig

Du välkomnas till ett glatt gäng med höga ambitioner! Hos oss får du ett omväxlande arbete där du kommer få samarbeta med flera olika yrkesprofessioner. Vi satsar på en god introduktion där du kommer få möjlighet till kompetensutveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Klicka här för att läsa mer om regionens förmåner.

Det här får du arbeta med

Tjänsten innebär ett administrativt stöd till verksamhetschefen, chefsöverläkaren samt övriga medarbetare inom kliniken. Du kommer ansvara för att leda klinikens administrativa rutiner inom vuxenpsykiatrin vilket bland annat innebär schemaläggning, upprätta mötesprotokoll, utveckling samt publicering på intranät och att ansvara för personalarkivet på kliniken. Du ingår i psykiatriska klinikens ledningsgrupp i klinikadministrativa frågor.

För att du ska trivas hos oss

Hos oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, är strukturerad och kan självständigt driva dina arbetsuppgifter. Du bör tycka om att ge bra service, planera och kunna prioritera bland dina olika uppdrag. Arbetet innebär ett nära samarbete med klinikledningen och övriga chefer vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och att du har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Detta värderar vi högt

Vi fokuserar på utvecklings- och förändringsarbete och arbetar med bästa möjliga administrativa stöd inom klinikadministrationen. Tillsammans värnar vi om vår arbetsmiljö och skapar ett gott arbetsklimat.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta
Bo-Kenneth Knutsson, verksamhetschef, 010-243 56 42.
Facklig företrädare för Vision, Anna Bergkvist, 010-243 23 42.
Nuvarande befattningshavare, Ida-Sofi Clarin, 010-243 56 44.

Sista ansökningsdag är den 7 januari 2019. Intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Administrativ samordnare Tillbaka till lediga jobb