ST-läkare

Patologilaboratoriet

Vi söker

Vi söker nu ST-läkare till Patologilaboratoriet. Patologilaboratoriet vid Länssjukhuset Ryhov är ett länsövergripande laboratorium vars huvuduppgift är tumördiagnostik. Vår målsättning är att ge svar i rätt tid med god diagnostisk kvalitet genom ett välfungerande samarbete och hög kompetens. 

Vi erbjuder dig

Hos oss erbjuds du en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Du får ett stimulerande och omväxlande arbete på en klinik som kännetecknas av ett nära och fint samarbete mellan klinikens olika professioner. Du får självklart en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Som anställd hos oss har du dessutom fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:Våra förmåner

Det här får du arbeta med

Som ST-läkare hos oss kommer du att delta i det dagliga arbetet under instruktion med specialister. Du ges möjlighet att skaffa dig en bred erfarenhet inom specialiteten. Tjänstgöringen planeras tillsammans med handledare med huvudsaklig placering är i Jönköping.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad läkare med svensk legitimation med ett genuint intresse för patologi och cytologi.
Vi söker dig som har en positiv attityd och som verkar för ett gott samarbetsklimat. Du är kvalitetsmedveten och trygg i din roll. Du kan ta ansvar för att planera och prioritera ditt arbete och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har ett empatiskt sätt, en mycket god servicekänsla och ger ett gott bemötande till patienter och kollegor. För att trivas i denna roll bör du vara stresstålig och klara ett högt arbetstempo när så krävs. Du är väl bevandrad i det svenska sjukvårdssystemet och behärskar det svenska språket.
Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper.

Detta värderar vi högt

Genom ett nära samarbete med kunder och leverantörer vill vi ständigt förbättra vår verksamhet på ett sätt som blir till nytta för vården och med hög patientsäkerhet. Vi ligger ofta i framkant när det gäller metoder, instrument och IT-lösningar. För oss är allas delaktighet viktig. Våra medarbetare tar stort ansvar i verksamheten och driver utveckling och förbättringsarbeten. Det kan handla om att ansvara för metoders kvalitet och utveckling, leda projekt, ansvara för att implementera nya metoder eller att genomföra förbättringar i vår arbetsmiljö.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av Medicinsk ansvarig chef Christina Kåbjörn Gustafsson tfn 010-242 27 42. Fackliga upplysningar lämnas av Thorun Frennvall tfn 010-242441.
Sista ansökningsdag är den 7 januari 2019. 

Sök jobbet som ST-läkare Tillbaka till lediga jobb