Barnmorska med sexologisk kompetens

Vulvamottagningen på kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker

Vårt team söker nu två legitimerade barnmorskor med sexologisk kompetens eller särskilt intresse för patientgruppen till vulvamottagningen på Länssjukhuset Ryhov. Tjänsterna är på 20 % (varje fredag) på vulvamottagningen. Möjlighet till att arbeta resterande 80 % på kvinnokliniken finns. Tillträde sker efter överenskommelse

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med goda medicinska resultat. Vi har ett bra utbildningsklimat med kunnig och kompetent personal. Region Jönköpings län erbjuder flera förmåner, bland annat:

  • Individuell lön 
  • Kompetensutveckling
  • Fri sjukvård
  • Pension och löneväxling
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som barnmorska på vulvamottagningen arbetar du med patienter som har långvariga besvär i underlivet samt med patienter som har besvär efter behandling av cancer i bäckenorganen. Arbetet sker tvärprofessionellt i team mellan gynekolog, dermatolog, barnmorska, kurator och fysioterapeut.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad barnmorska med vidareutbildning inom sexologi eller med särskilt intresse för patientgruppen. Som person är du trygg i dig själv och har lätt för att skapa och bibehålla relationer. Du har förmåga att sätta dig in i andra människors perspektiv och har förståelse för hur andra tar till sig kunskap efter sin egen förmåga. Framförallt har du ett genuint intresse och bryr dig om denna patientgrupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Johan Skoglund, 010-242 14 58. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anna-Frida Kånåhols, 010-242 14 27. Sista ansökningsdag är den 31 december 2018. 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnmorska med sexologisk kompetens Tillbaka till lediga jobb