Smärtläkare

Operations- och intensivvårdskliniken, Värnamo Sjukhus

Vi söker

Vi söker en smärtläkare eller specialistläkare med intresse för smärtbehandling. Det är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig att bli del av ett välfungerande team på smärtenheten. På kliniken råder en god sammanhållning och det är ett tätt samarbete på enheten och mot sjukhusets avdelningar. Vi sätter våra mål högt och har som ambition att vara en förebild i sättet att bedriva modern, effektiv och patientfokuserad verksamhet inom området för smärtterapi. Som specialistläkare hos oss får du en fortsatt god kompetensutveckling och stora möjligheter att utveckla egna specialområden.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder på Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

Smärtenheten bedriver avancerad farmakologisk-, invasiv och fysioterapeutisk smärtterapi. Vi erbjuder en välutvecklad kvalitativ poliklinisk bedömning och behandling av patienter med akut- och kronisk smärta, benign som malign.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss tror vi att du som person är självgående och har god samarbetsförmåga. Du behöver ha god förmåga att lyssna in, flexibilitet och förmåga att samverka med patienter och anhöriga. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värderar högt att bedriva en god och säker vård för våra patienter på Smärtenheten och tillhandahålla vår specialistkunskap och samarbeta inom kliniken samt med övriga kliniker och öppenvården.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten kan du kontakta Verksamhetschef Magnus Trofast telefon 010-244 73 93. Facklig företrädare för läkarföreningen Jonas Welam 010-244 76 16.

Sista ansökningsdag är den 31 december 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Smärtläkare Tillbaka till lediga jobb