Distriktssköterska

Hälsans vårdcentral 1, Vårdcentralerna Bra Liv

Har du ett genuint intresse  för människor och har patienten i fokus? Välkommen att arbeta, utvecklas och trivas hos oss på Hälsans vårdcentral 1.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska eller med erfarenhet av primärvård, för en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Som sjuksköterska hos oss har du varierade arbetsuppgifter bestående av telefonrådgivning och olika sjuksköterskebaserade mottagningar. Du har ett viktigt arbete att triagera patienten till rätt vårdnivå, vilket blir extra tydligt när du arbetar i telefonrådgivningen och i vårt akutteam. Vi vill ta tillvara dina erfarenheter, din kompetens och dina intressen och kan ge dig möjlighet att utveckla specialistkompetens inom något område som t ex hjärtvård, diabetes eller vårdsamordning.

Hälsans vårdcentral 1 strävar efter att bli en del av en utbildningsmottagning, varför det skulle vara av värde om du har intresse/erfarenhet av handledning och forskning.

Viss kvälls- och helgtjänstgöring förekommer vid vår närakut som är gemensam för vårdcentralerna i Jönköpings-, Habos- och Mullsjös kommuner.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du trivs i din yrkesroll och är en engagerad person med en positiv attityd, som tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett tydligt, strukturerat och serviceinriktat sätt.
Eftersom vi arbetar i team runt patienten är det viktigt med god samarbetsförmåga och ett bra bemötande både mot patienter och arbetskamrater.

Detta värderar vi högt

Hos oss arbetar alla förbättringsorienterat och vi uppmuntrar nytänkande för att kunna erbjuda bästa möjliga vård för våra invånare. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel och vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta bitr verksamhetschef Karolina Dalemo, tfn 010-242 54 12.
Facklig företrädare för Vårdförbundet är Camilla Johansson, tfn 010-242 54 05.
Sista ansökningsdag är den 2019-01-08. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb