Projekt- och bidragsekonom

Regional utveckling, Jönköping

Regional utveckling är en del av Region Jönköpings län som ansvarar för att leda och samordna arbetet med länets utveckling och tillväxt inom områden som: demografisk utveckling, globalisering, klimat, miljö och energi, social sammanhållning, hållbar utveckling, samhällsplanering och tillgänglighet, kompetensförsörjning, attraktivitet och livsmiljöer, innovation och företagande och internationellt samarbete. För att nå länets högt ställda mål rekryterar vi nu till flera nya tjänster som i samverkan med kollegor och länets aktörer ska säkerställa en långsiktigt hög måluppfyllnad utifrån länets förutsättningar.

Vi söker

Vi söker en driven projekt- och bidragsekonom till enheten för regional utveckling. Du har högskoleutbildning inom ekonomi eller utbildning tillsammans med erfarenhet som vi bedömer likvärdig samt redovisningskunskaper. Du har erfarenhet av projektredovisning, projektadministration, Excel och MSOffice paketet samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta inom offentlig förvaltning. Om du har erfarenhet av EU-finansierade projekt, Raindance, Diver och NYPS är det meriterande. Körkort är ett krav. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Då vi beviljar medfinansiering till olika bidrag och regionala projekt som berör Jönköpings län kommer du som projekt- och bidragsekonom ha en viktig och bred roll. Dina arbetsuppgifter består av att tillsammans med olika aktörer hantera och följa upp projektens bokföring. Du kommer att få arbeta med administration, rekvisition och uppföljning av våra olika projekt, såväl interna som externa. Du ansvarar för att våra projekt är uppdaterade så att registrering, rekvisitioner, utbetalningar samt avslut av projekt är aktuella. Du kommer även att ansvara för de ansökningar av olika bidrag som ligger inom enhetens område som t ex bidrag till olika föreningar.
Du är en nyckelperson och ett stöd vad gäller ekonomifrågor till organisationen, projektledare och kollegor och ibland även till externa aktörer.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med stort ansvar och möjlighet att på riktigt bidra till tillväxt och utveckling i Jönköpings län.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss är du mål-, resultat- och lösningsorienterad. Du har ett flexibelt förhållningssätt där du ser möjligheterna i förändringar. Du har en hög känsla för service, är kommunikativ och är bra på att bygga förtroendefulla relationer både internt och externt.  Du är strukturerad och noggrann. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har en god analytisk förmåga. Du tar egna initiativ och trivs i en självständig roll. Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper.

Så här gör du om du är intresserad

Du kan läsa mer om Regional utvecklings arbete: www.rjl.se/om-oss/om-organisationen/Regional-utveckling/regional-utveckling/ och http://utveckling.rjl.se/

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Elisabet Eriksson, enhetschef, tfn 076-783 78 16. Fackligt ombud för Vision är Carina Einarsson Jonsson, tfn 010-242 65 88 och för SACO Dirk Jonker, tfn 010--42 28 35.
Sista ansökningsdag är den 6 januari 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Projekt- och bidragsekonom Tillbaka till lediga jobb