Sjuksköterska/Distriktssköterska

Kungshälsans vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Vi söker

Vi söker en engagerad sjuksköterska/distriktssköterska för ett längre vikariat till och med 2019-12-31 med tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvård och/eller vana att arbeta i Cosmic och Tele-Q.

Vi erbjuder dig

Ett arbete som sjuksköterska på vår enhet innebär en variation av uppgifter där telefonrådgivning är en viktig del. Du arbetar också med sårmottagning och infektionsmottagning och vi har en akutmottagning där du arbetar i par med läkare. Alla våra sjuksköterskor har egen specialistmottagning såsom diabetes, astma, demens eller livsstil. Vi bemannar även jourcentralen med läkare och sköterska, vilket betyder att du arbetar där cirka 1 pass per 6 veckor.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är en självständig initiativtagare som har lätt att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du arbetar strukturerat och har vilja och förmåga att hitta lösningar.

Detta värderar vi högt

Vi vill gärna utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Annica Lilja, tfn 010-242 56 81.
Facklig företrädare för vårdförbundet är Mari Nilsson, tfn 010-242 35 23.
Sista ansökningsdag är 2018-12-19. Välkommen med din ansökan.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska/Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb