Teamsjuksköterska Natt

Medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Nu öppnas en ny karriärväg för dig som sjuksköterska!
Om du som sjuksköterska brinner för att förbättra resultaten för patienternas hälsa, kvaliteten i omvårdnaden och vill arbeta för att dina kollegor ska få kännedom och förståelse för dessa resultat - ja, då är teamsjuksköterska en roll för dig!

Vi söker

Till medicin- och geriatrikkliniken söker vi tre teamsjuksköterskor natt till våra vårdenheter. Du är legitimerad sjuksköterska med minst fem års sjuksköterskeerfarenhet. Du har god omvårdnadskompetens och kan identifiera behov av kvalitetsutveckling och coacha förbättringsarbete. Pedagogisk utbildning eller motsvarande är meriterande. Likaså om du har erfarenhet från flera olika verksamhetsområden.  Vi erbjuder en tillsvidareanställning som sjuksköterska, med tre års förordnande som teamsjuksköterska, utvärdering kommer att ske efter ett år. Din roll innebär tjänstgöring både dag- och nattetid i olika perioder, enligt överenskommelse. Arbetet innebär 20% som teamsjuksköterska och 80% kliniskt arbete. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt.

Vi erbjuder dig

  • Som teamsjuksköterska får du 4 000 kronor (beräknat på heltid) som tillägg på din månadslön.
  • Du får 20% avsatt tid för din roll som teamsjuksköterska, där du tillsammans med övriga teamsjuksköterskor på kliniken samordnar utveckling genom utbildningsinsatser på enheten och kliniken.
  • En ISO-certifierad klinik - som med strukturerade och systematiska förbättringsarbeten främjar en ökad trygghet för patienter, medarbetare och samverkanspartner i verksamhetens arbete för en god och säker vård.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder!

Det här får du arbeta med

Att arbeta som teamsjuksköterska på medicin- och geriatrikkliniken innebär att du genom din gedigna kunskap och ditt lugn kan skapa trygghet för våra medarbetare. Du förväntas kunna skapa goda relationer med alla medarbetare, stötta, lyssna och coacha samt arbeta utifrån ett kunskapsbaseras arbetssätt. Uppdraget innebär 80% kliniskt arbete. I rollen kommer du att planera och genomföra riktade utbildningsuppdrag, hålla i reflektionstillfällen samt vara drivande i utvecklingsarbeten och vara ett stöd i våra olika medicinska processer. I rollen som teamsjuksköterska ingår även att ha ett samordningsansvar för introduktionen av våra nyanställda sjuksköterskor.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du är en sjuksköterska som tycker om att arbeta med människor. Du har ett intresse av att leda utveckling och coacha medarbetare. Du tar ansvar för ditt arbete och har förmågan att själv strukturera det. Du är trygg och initiativtagande i din roll som sjuksköterska och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du behåller lugnet och är stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Vi lägger också stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.
Vi eftersträvar en arbetsmiljö där medarbetarna känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. Vi arbetar ständigt med förbättringar och vidareutveckling av vården efter ny och evidensbaserad kunskap.

Så här gör du om du är intresserad

Du är välkommen att kontakta någon av vårdenhetscheferna för att få veta mer: Annica Mathson Berg, 010-243 57 57, Anki Bringner, 010-243 80 05, Birgitta Stenbäck, 010-243 55 63, Mona Ottosson, 010-243 44 05, Camilla Nilsson, 010-243 43 05, Linda Jansson, 010-243 45 05.
Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anna Johannesson Estehag, 010-243 45 68.

Sista ansökningsdag är den 7 januari 2019.  Urval och intervjuer kan se löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Teamsjuksköterska Natt Tillbaka till lediga jobb