Anestesisjuksköterska

Konsultations- och behandlingscentralen på kirurgkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Trivs du med att arbeta självständigt, ha mycket eget ansvar och att få arbeta med olika patientgrupper? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom anestesi som vill arbeta med oss på konsultations- och behandlingscentralen, KBC på kirurgkliniken, Länssjukhuset Ryhov! Tjänsten är tillsvidare på heltid, med tillträde 2019-04-01 eller efter överenskommelse. Då arbetet är väldigt självständigt ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet som narkossköterska. Arbetet är dagtid, måndag – fredag.

Vi erbjuder dig

  • Trevliga kollegor på en liten enhet med stor gemenskap
  • God arbetsmiljö
  • Kompetensutveckling
  • Individuell lön
  • Fri öppen sjukvård
  • Samarbete med OP/IVA som ger möjlighet till utbildning
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som anestesisjuksköterska arbetar du i huvudsak med sövning vid skopier. Arbetet innebär enklare och mer avancerade sövningar med varierande patientgrupper. Här får du i din roll mycket eget ansvar och har ett självständigt arbete i dialog med ansvarig narkosläkare. Verksamheten är både planerad och akut, där den akuta delen är cirka en tredjedel. Det innebär att du inte alltid vet hur din arbetsdag kommer utformas, vilket gör tjänsten så spännande! 

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du tar ansvar för din arbetsuppgift samtidigt som du samarbetar bra med andra yrkesprofessioner. Som person är du lugn och stabil även i stressande och pressande situationer, samt är uppmärksam och tillmötesgående gentemot andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Therese Barje, 010-242 62 66. Facklig företrädare för vårdförbundet är Christian Farman, 010-242 13 80. Sista ansökningsdag är den 1 januari 2019. Intervjuer genomförs den 7 och 8 januari 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Anestesisjuksköterska Tillbaka till lediga jobb