Psykolog, legitimerad

Barn- och ungdomshälsan, Huskvarna och Nässjö

På Barn- och ungdomshälsan får du möjligheten att göra stor skillnad för barn och unga! Vårt mål är att ge stöd och behandling till barn och unga i ålder 6 tom 17 år gällande psykisk ohälsa samt föräldrastöd.

Vi är ett tvärproffessionellt team med socionomer, legitimerad psykolog, socialpedagog, specialpedagog och specialistsjuksköterska som arbetar tätt ihop. Vi arbetar för att fortsatt vara en mottagning där medarbetare har olika utbildningsbakgrund och arbetslivserfarenhet.

Med små medel kan vi tillsammans i ett tidigt skede motverka att problematiken fördjupas längre fram i livet. Vill du vara en del av vårt team?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med goda kunskaper gällande barn och ungas psykiska hälsa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av stöd och behandling till barn och unga med psykisk ohälsa samt föräldrastöd. 

Vi erbjuder dig

Som psykolog på Barn- och ungdomshälsan medverkar du till att stärka barn och ungas psykiska hälsa samt att ge stöd till föräldrar. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100%. Din huvudplacering (60%) är på Barn och ungdomshälsan i Huskvarna. Övriga 40% tjänstgör du på Barn- och ungdomshälsan i Nässjö. Tillträde enligt överenskommelse.

Som anställd i Region Jönköpings län erbjuds du en rad förmåner som till exempel fri öppen sjukvård och friskvårdsbidrag. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som psykolog arbetar du med behandling individuellt, i grupp och via nätet. Du ger individuella råd, stöd och behandlingar till barn och unga med lindrig psykisk ohälsa i tidigt skede, exempelvis vid oro, ångest, nedstämdhet, tvång, psykosomatik och relationsproblem. Du ger även föräldrastöd samt samverkar med skola då detta bedöms vara av värde.

I dina arbetsuppgifter ingår att kartlägga barn och ungas psykiskas hälsa. Du gör kvalificerade bedömningar och arbetar vidare med relevanta behandlingsinsatser. 

I arbetet, gemensamt med vårt tvärprofessionella team, ingår att samverka med andra barn- och ungdomsverksamheter inom region och kommun. Du kommer också att få möjlighet att medverka i länsövergripande processarbete. 

För att du ska trivas hos oss

Du blir en del av ett team som arbetar tillsammans och stöttar varandra. För att trivas på Barn- och ungdomshälsan är du självgående och har lätt för att strukturera ditt arbete samtidigt som du är flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt

Du har god empatisk förmåga och förmågan att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, god empatisk förmåga och förmågan att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Körkort är ett krav. 

Så här gör du om du är intresserad

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Nässjö Susanne Fornander, 010-243 32 77, eller enhetschef Huskvarna Sara Elofsson, 010-242 96 71. Facklig representant för psykologförbundet är Helena Friede, 010-242 3719. Sista ansökningsdag är den 2018-12-31.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog, legitimerad Tillbaka till lediga jobb