Undersköterska

Urologavdelningen, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta med oss på urologavdelningen. Vi ser gärna att du har ett intresse för urologi och tidigare arbetslivserfarenhet inom vården. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde 2019-01-07 eller efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst där du får möjlighet att arbeta i tvärprofessionella team, där varje arbetstagare ges möjlighet att utveckla sin kompetens. Välkommen till en stimulerande arbetsmiljö i en verksamhet som är igång dygnet runt! 

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som undersköterska på urologavdelningen får du bland annat arbeta med omvårdnad av våra patienter och du kommer huvudsakligen arbeta med pre- och postoperativ vård samt mobilisering efter operation. Vi arbetar i team bestående av undersköterska och sjuksköterska tillsammans. 

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du trygg, stabil och har självinsikt. Du tar initiativ, trivs med att arbeta mot mål och kommer med idéer och förslag på din arbetsplats. Du arbetar gärna i team och har lätt för att anpassa dig till de olika arbetsuppgifter en arbetsdag erbjuder. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Tomas Folkerud, 010–242 13 50 eller biträdande vårdenhetschef Ida Larsson, 010-242 63 09. Facklig representant för Kommunal är Anne-Maggie Settergren Morian, 010-242 28 07. Sista ansökningsdag är den 17 december 2018. Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb