Distriktsläkare

Värnamo Vårdcentral

Vill du vara med och utveckla primärvården på Väster vårdcentral?


Vi söker
Nu söker vi allmänspecialist för tillsvidareanställning, som vill vara med och ytterligare utveckla och förstärka vår vårdcentral.

Vi erbjuder dig
Som distriktsläkare hos oss erbjuds du en självständig tjänst där du har möjlighet att påverka ditt arbete. Arbetet på vårdcentralen innebär både planerade och akuta patientbesök och i arbetet ingår handledning av utbildningsläkare. Förutom arbete på vårdcentralen tillkommer viss tjänstgöring  kvällar och helger på närakuten och beredskap. Tjänsten kan utformas enligt individuella önskemål. Möjlighet finns till individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter inom Vårdcentralerna Bra Liv. Samverkan med Futurum och Qulturum gör det möjligt att utvecklas inom forskning eller en framtida ledarroll.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Arbetsuppgifterna kräver att du har läkarlegitimation och goda kunskaper i svenska språket på C1-nivå och körkort. Det är därtill meriterande om du har erfarenhet av handledning och utbildning. Du är en engagerad och ansvarsfull person som förstår vikten av ett gott bemötande. Du tar lätt till dig ny kunskap och fungerar som en kunskapsresurs för kollegor och medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar om tjänsten kan lämnas av verksamhetschef Caroline Grahn tfn 073-8126100. Facklig representant för Läkarföreningen Axel Pettersson 010-242 39 31. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Sista ansökningsdag är den 18 januari.
Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet som Distriktsläkare Tillbaka till lediga jobb