HR-partner

Område HR

Vill du bli en del av en arbetsplats som genomsyras av samarbete, glädje och engagemang? Läs mer och sök tjänsten som HR-partner hos oss!

Vi söker
Du som söker har en akademisk examen inom Human Resources. Vi ser också att du har några års erfarenhet av brett, kvalificerat HR-arbete. Jönköping är placeringsort, men du behöver ha körkort eftersom du kommer att resa i länet.

Du är en trygg, förtroendeingivande person som arbetar självständigt utifrån uppsatta mål och ramar. Du är bra på att kommunicera och mån om att ge snabbt stöd med hög kvalitet och professionellt bemötande. Din förmåga att skapa goda samarbetsrelationer bidrar till resultatet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats där vi är måna om att ge professionellt HR-stöd i nära samarbete med kunden. Som HR-partner arbetar du både operativt och strategiskt inom områden som kompetensförsörjning, arbetsmiljö och arbetsrätt. Våra kunder finns bland annat inom service, administration, fastigheter, trafik, utbildning och kultur. Deras olika uppdrag och kunskapsintensiva natur skapar en spännande arena för HR-arbetet. Du kommer att ingå i en erfaren arbetsgrupp och i en miljö som präglas av engagemang, prestigelöshet och arbetsglädje. Vår enhet består av 8 HR-partners, en assistent, en biträdande HR-chef och en HR-chef.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med start 1 mars 2019.

Så här gör du om du är intresserad
Skicka in din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 20 december. Intervjuer kommer att äga rum under vecka 2. Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta Camilla Sundqvist, HR-chef, 073-0874946, camilla.sundqvist@rjl.se

Besök gärna vår hemsida för att veta mer om vår organisation: https://www.rjl.se

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som HR-partner Tillbaka till lediga jobb