Leg Dietist

Rehabiliteringscentrum Höglandssjukhuset Eksjö

Är du dietist och intresserad av ett arbete som präglas av samarbete och lagkänsla? Då är Rehabiliteringscentrum platsen för dig. Välkommen att bli en del av vår kompetenta och positiva arbetsgrupp.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad dietist med stort intresse för människor och att arbeta i team. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Som dietist är du en viktig medarbetare i vår arbetsgrupp där du bidrar med din kompetens, engagemang och personlighet. Tillsammans skapar vi bästa möjliga förutsättningar för patientens rehabiliteringsprocess. Vi ser gärna att du har erfarenhet av endokrinologi och diabetes. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Ett arbete som är roligt, inspirerande och lärorikt där goda möjligheter finns till kompetensutveckling. Du får arbeta i ett multiprofessionellt team med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö. Vår verksamhet är i ständig utveckling och vi erbjuder dig grundlig introduktion, mentorskap och goda utvecklingsmöjligheter. Du får på så sätt utveckla dig som dietist både individuellt och genom teamarbete. Vi lägger stort fokus på ett engagerat medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.

”Jättehärligt team. Roligt och lärorikt att få arbeta med kollegor inom olika professioner”. Matilda Byström Titusson, Leg Dietist

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:Våra förmåner

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter består i att träffa patienter inom specialistvården på sjukhusets avdelningar samt klinikernas specialistmottagningar, framförallt inom diabetesvård, specialistmödravård, kirurgi och ortopedi. Du kommer ha möjlighet att påverka din inriktning av specialistområde. Vi arbetar i nära samarbete med läkare, sjuksköterskor och underköterskor och deltar kontinuerligt i utvecklings- och förbättringsarbete tillsammans med klinikerna. Du kommer även ha ett nära samarbete med övriga professioner som ingår i teamet kring patienter för att ge patienten bästa möjliga rehabilitering. Vi efterfrågas ofta som kompetensresurs och i arbetsuppgifterna ingår även personal-, patient- och anhörigutbildningar inom nutrition.

För att du ska trivas hos oss

Du visar prov på god samarbetsförmåga och flexibilitet, där du med din kompetens och roll kan relatera till övriga professioner på ett lyhört sätt. Rehabiliteringscentrum bygger mycket på samarbetet mellan olika professioner. Trots att arbetet i sig ibland sker individuellt så krävs en helhetssyn där patienten alltid står i fokus. Som person är du lugn och trygg och kan på ett strukturerat sätt ansvara för dina arbetsuppgifter. Du bidrar med arbetsglädje till gruppen, visar omtanke om både patienter och dina arbetskamrater. Vi ser gärna att du är med i vårt utvecklings- och förbättringsarbete när det gäller teamet men också inom dietistyrket.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga med att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att kontakta områdeschef Catrin Ericson, 010-243 72 52 alt. 072-246 11 72. Facklig företrädare för Naturvetarna är legitimerad dietist Lina Bringner, 010-243 46 45.

Sista ansökningsdag är den 18 januari 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag och andra säljtjänster.

Sök jobbet som Leg Dietist Tillbaka till lediga jobb