Sjuksköterska natt

Medicin- och geriatrikkliniken, vårdenheterna A, B, C och D, Värnamo sjukhus, Medicinsk vård

Är du legitimerad sjuksköterska och tycker om att jobba på natten? Du har vi jobbet för dig! Hos oss från 6000 kronor i lönetillägg för nattarbete. 

Medicin- och geriatrikkliniken är den största kliniken på Värnamo sjukhus med många verksamheter under vårt tak. Vi har fyra vårdenheter i slutenvården med olika inriktningar mot specialiteter som till exempel stroke och kardiologi. Lokalerna är välplanerade och toppmoderna och vi arbetar med patienten i fokus. Här arbetar du tillsammans med både erfarna kollegor och nya medarbetare, alla med stort engagemang. Att må väl och trivas på jobbet är värdefullt för oss. Vi har därför under ett par år arbetat aktivt med arbetsmiljön inom slutenvården där vi har värderat varje personalgrupps kompetens och vilka arbetsmoment som varje grupp ska utföra. Det har förbättrat vår arbetsmiljö, och våra medarbetare bekräftar detta.  

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet. Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Det är därför viktigt för oss att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande. Du arbetar bra tillsammans med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.  
Hos oss får du en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter, cirka fyra veckor. För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska erbjuder vi ett introduktions- och utvecklingsprogram. Det innehåller föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under det första året och är regionsgemensamt för Jönköpings län. För nyanställda finns även en mentor som stöd i den utsträckning som du önskar. Mentorn är sjuksköterska och har lång erfarenhet inom vården. Det finns möjligheter till kompetensutveckling utifrån en individuell kompetensutvecklingsplan, och vi arbetar mycket med internutbildningar som är viktiga i arbetet. Förutom att vi kan erbjuda en utvecklande och varierande arbetsplats tycker vi också att det är viktigt att vi har roligt tillsammans!

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder!

Det här får du arbeta med

Hos oss får du möjlighet att arbeta med akut omhändertagande av patienter. På varje enhet finns 18 vårdplatser. Som sjuksköterska innebär arbetet att du får planera, leda och organisera omvårdnadsarbetet i det nära arbetet tillsammans med patienter och övriga professioner. Vi arbetar individanpassat där vi har patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad


Om du vill veta mer om vad det innebär att jobba hos oss är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Malin Sandholst, 010-244 75 61, malin.sandholst@rjl.se.
Facklig företrädare för Vårdförbundet är Fatmir Zogaj, 010-242 15 98.

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2019.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska natt Tillbaka till lediga jobb