ST-läkare, hematologi och lungmedicin

Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker

Vi söker nu en ST-läkare till medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Du är legitimerad läkare med intresse och inriktning mot hematologi och lungmedicin. Det är också viktigt att du har goda kunskaper i svenska motsvarande C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. På medicinkliniken vårdas patienter med akuta och kroniska internmedicinska sjukdomstillstånd som fordrar specialistresurser. Kliniken har fyra vårdenheter med tillhörande dagsjukvård och flera öppenvårdsmottagningar. Medicinkliniken arbetar brett med samverkan både inom Länssjukhuset Ryhov och mellan sjukhusen inom vår region. Detta innebär att viss tjänstgöring framöver kan förläggas till andra kliniker inom Region Jönköpings län. 

Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss är du trygg i din roll och kan planera och struktuera ditt arbeta på ett effektivt sätt. Du är flexibel, har lätt till att anpassa dig till ändrade omständigheter och du kan behålla lugnet även i stressade situationer. Du är duktig på att lösa komplexa problem och kan arbeta självständigt. Att ständigt ha patienten i fokus och att ha ett gott bemötande är viktigt för dig eftersom du har ett genuint intresse för människor. Vi ser också gärna att du har ett stort intresse av att utveckla och förbättra verksamheten. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta verksamhetschef Eva-Lena Enell, 010-242 63 44. Facklig företrädare för Sveriges läkarförbund är Carolin Hägglund, 010-242 91 36.

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2019. Välkommen med din ansökan!
Intervjuer och urval kan komma att ske löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare, hematologi och lungmedicin Tillbaka till lediga jobb