Kökschef

Måltid Jönköping Centralkök Ryhov

Vill du vara med och leda en verksamhet som präglas av engagemang, glädje och passion för måltidsfrågor med hållbarhet i fokus?

 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad kock eller har utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du som söker har erfarenhet av chefsskap. Vidare har du erfarenhet från arbete i större kök eller restauranger och har goda kunskaper inom IT och egenkontroll. Eftergymnasial utbildning och erfarenhet av HACCP är meriterande. Resor i tjänsten förekommer varför körkort är ett krav.

Du är en engagerad, positiv och självgående person med god förmåga att delegera, planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du är en person som tar initiativ och startar aktiviteter för att nå uppsatta mål tillsammans med kollegor och medarbetare. Du har lätt för att arbeta med andra och du lyssnar och kommunicerar på ett lyhört och konstruktivt sätt. Din känsla för måltidens kvalitet och service är hög. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en organisation som ständigt blickar framåt. Du kommer vara en del av ett team med kompetenta och erfarna chefskollegor som jobbar i länet. Vår arbetsplats präglas av engagemang, glädje och passion för måltidsfrågor med hållbarhet i fokus. Vi jobbar för miljön och har ett hållbarhetsmål där vi köper varor som är svekologiska, det vill säga svenska och ekologiska.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Måltid Jönköping, Centralkök Ryhov är ett tillagningskök som lagar ca 2000 portioner per dag. Vi har två restauranger, ett personalcafé och vi ansvarar även för flera avdelningskök inom vården. Som kökschef är du underställd kostchefen i Jönköping. Rollen innebär mycket samarbete med våra två teamledare som arbetar inom kök och restaurang.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 20 januari. Intervjuer kommer hållas den 6,7 och 11 februari. Bifoga relevanta intyg och betyg med din ansökan. Vid frågor är du välkommen att kontakta kostchef Eva-Lena Eliasson, tfn 010-242 10 67. Fackligt ombud för Kommunal är Kristina Leth, tfn 010-242 10 73 och för Ledarna Charlotta Erlandsson, tfn 010-2421087.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kökschef Tillbaka till lediga jobb