Projektledare med teknisk inriktning

Analys och design

Vi söker

Vi söker en erfaren Projektledare med inriktning att hålla ihop leveranser av standardsystem från ax till limpa. Du har en för uppdraget lämplig högskoleutbildning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har erfarenhet av att driva verksamhetsnära projekt samt en god förmåga att i samverkan med verksamhetens och leverantörer skapa en verksamhetsnyttig lösning. Vi värderar högt att du bidrar med dina erfarenheter och har ett intresse av att utvecklas vidare. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid i Huskvarna med tillträde enligt överenskommelse. Körkort för personbil är ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en konstruktiv och utvecklande miljö med kompetenta kollegor. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning. Region Jönköpings län är en kunskapsintensiv verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter. Dessutom erbjuder vi generösa anställningsförmåner!
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som projektledare för Ascom larmsystem ska du samverka med våra verksamheter och leverantörer i frågor kring vår lösning som bland annat omfattar patient-, akut- och personlarm . Du är spindeln i nätet vilket innebär nära dialog med verksamhet, leverantörer och vidareutveckla kring beställningar, incidenter, felanmälningar etc. Du kommer även tillsammans med verksamheten samla in behov som omvandlas till beställningar. I tjänsten ingår även att planera och koordinera arbetet kring nyinstallationer budgetera och skapa nya tjänster med tillhörande tjänstebeskrivningar och ekonomisk uppföljning.
Du arbetar i olika sammanhang med t ex andra projektledare, testledare, förvaltningsledare, kravanalytiker, IT-arkitekter, systemtekniker och applikationsspecialister. Arbetet kan över tid skifta mellan olika team och projekt beroende på hur behovet ser ut och var arbetet skapar mest värde. 

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss är du initiativtagande och självgående. Det är av vikt att du har mycket god samarbetsförmåga samt är utåtriktad som får med dig andra på ett tydligt, positivt och konstruktivt sätt och skapar förutsättningar för motivation och arbetsglädje. Du är ansvarstagande, strukturerad, lösningsfokuserad samt drivande. Du trivs i en miljö med ändrade omständigheter och gillar utmaningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 25 januari. Välkommen med din ansökan.
För mer information kontakta enhetschef Anna Leo 073-6878035. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin 036-32 42 97 och för SACO Pekka Sirviö Strandrot 036-32 65 54.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Projektledare med teknisk inriktning Tillbaka till lediga jobb