Vårdadministratör

Hudmottagningen, Nässjö

Nu har du chansen att pröva en ny arbetsplats på en liten mottagning med fin familjär känsla!

Vi söker

Till hudmottagningen i Nässjö söker vi nu dig som är utbildad vårdadministratör. Tjänsten är ett vikariat på 80% och löper över minst 6 månader med chans till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Som vårdadministratör hos oss är du en viktig del i att vår verksamhet utvecklas och förbättras. Du får ett utvecklande, självständigt och stimulerande arbete med stort egenansvar.

Vi är en liten länsklinik med bra sammanhållning och vi strävar efter att nå gemensamma mål. Vi har ett gott kamratskap och en bra arbetsmiljö. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, diagnoskodning och övriga administrativa uppgifter. Du har din arbetsplats på hudmottagningen i Nässjö men vid behov är du behjälplig med att skriva journalanteckningar från de övriga hudmottagningarna i regionen.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad vårdadministratör med diagnoskodningsutbildning och du har goda IT-kunskaper. Du har god förmåga att strukturera och planera ditt arbete och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är serviceinriktad och lyhörd för att medverka till en positiv stämning i arbetsgruppen. Du trivs i samarbete med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta gärna administrativ enhetschef Inger Johansson, 010-242 21 46. Facklig företrädare för Vision är Anna Larsson, 010-243 34 11. Sista ansökningsdag är den 20 januari 2019. Intervjuer kan komma att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb