Applikationsspecialist

Enhet Utveckling

Vill du vara med och utforma detaljerade lösningar av digitala verksamhetsstöd inom Region Jönköpings län? Utmanas du av att vara med i teknikens framkant när det gäller systemutveckling? Då är det kanske dig vi söker.

Vi söker

Vi söker nu en Applikationsspecialist till vår förvaltningsgrupp som arbetar med Verksamhetsstöd. Vi vill att du har en relevant IT-högskoleutbildning, gärna med systemvetarprofil. Vi ser också att du har kunskaper gällande scripthantering, databaser och SQL.  Det är meriterande med erfarenhet av agilt arbetssätt. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid i Huskvarna med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en konstruktiv och utvecklande miljö med kompetenta kollegor. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning.
Dessutom erbjuder vi generösa anställningsförmåner. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer bli en del i utvecklingen till att driva vårt arbete mot ett regionalt integrerat och digitaliserat Beställningsstöd/Tjänstekatalog. Arbetet sker i projektform och tillsammans med kollegor från olika ansvarsområden internt på ITC har ni kontinuerligt kontakt med beställare och leverantörer för att skapa de bästa lösningarna.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker en självgående, kommunikativ och drivande person som är bra på att samarbeta. Du skall ha förmåga att från ett helhetsperspektiv förstå hur man kopplar en tjänst till ett ekonomiskt flöde fram till hur man tilldelar kunder applikationer. Du bör vara analytiskt lagd och kunna sätta dig in i krav såväl som systemarkitekturer så ditt bidrag leder till att vi tar fram de bästa lösningarna. 

Att jobba strukturerat, dokumentera och säkerställa kvalitet bör vara en självklarhet för dig. I ditt arbete kommer det också ingå att du får hantera incidenter och problem, så flexibilitet i kombination med en lugn personlighet kommer vara till hjälp för att du skall trivas i rollen.
Vi värderar högt att du bidrar med dina erfarenheter och har ett intresse av att utvecklas vidare.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 2019-01-25. Välkommen med din ansökan. För frågor kan du kontakta Enhetschef för Utveckling Karin Törnblom på tel. 072-2436681. Fackliga frågor Vision Anna Flodin tel. 010-242 4297, Saco Pekka Sirviö Strandroth tel. 010-242 6554.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Applikationsspecialist Tillbaka till lediga jobb